Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Matberedare Kenwood FPM810
Matberedare Kenwood FPM810
Matberedare Kenwood FPM810
Matberedare Kenwood FPM810

Matberedare Kenwood
FPM810

3 790 kr
Tillfälligt slut  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Matberedare Kenwood FPM810 är en effektiv matberedare med intelligent automatisk och ställbar hastighetsfunktion, en värmetålig ThermoResist glasmixer och en revolutionerande okrossbar Tritan™skål.
Varumärke

Beskrivning

Matberedare Kenwood FPM810 är en effektiv matberedare med intelligent automatisk och ställbar hastighetsfunktion, en värmetålig ThermoResist glasmixer och en revolutionerande okrossbar Tritan™skål.
Mer slitstark och intelligentare än någon annan Kenwood matberedare på marknaden, kommer Multipro Sense med ett otroligt urval av specialdesignade tillbehör. Denna smarta matberedare har också en ställbar och en automatisk hastighetsfunktion som gör att du kan välja den bästa hastigheten för varje tillbehör. Detta betyder att du kan skapa mer spännande och äventyrliga måltider. Om du kan föreställa dig det, kan Multipro Sense hjälpa dig att göra det.

Superstark ThermoResist glasmixer tillbehör som är unik för Multipro Sense, gör det möjligt för både varm och kall blandning, utan risk att materialet spricker eller krossas.

Dessutom är denna Multipro Sense den första matberedaren med revolutionerande Tritan™plast i 3,5-liters skålen och i den mindre 1,5 liters skålen. Denna tuffa, hållbara BPA-fria matberedaren tål slag, är slitstark och konstruerad för att tåla extrem användning och upprepade tvättar i diskmaskin utan att förlora sin skinande yta.

Denna kraftfulla och innovativa matberedare har en 1000W motor och patenterad multipro dubbelt drivsystem för att leverera optimal prestanda och hastighet både som matberedare och mixer. Den intelligenta auto-speed funktionen ger den bästa hastigheten för varje tillbehör medan de 8 hastighetsinställningarna och extra pulsalternativ ger möjligheter för total användarkontroll när det behövs.

Multipro Sense ändras automatiskt till Eko-läge om maskinen har varit inaktiv i 30 minuter, vilket effektivt minskar energiförbrukningen med upp till 50 procent.

Automatisk varvtalsreglering
Inställningar variabel hastighet ger dig total kontroll över den uppgiften. Om du är osäker trä variabel hastighet inställning för att använda, kommer den automatiska hastighetsfunktionen att välja den maximala hastigheten för dig.

ThermoResist blender
Specialdesignad värmebeständig glas ger en fullständig blandning av både varma och kalla ingredienser, utan rädsla för sprickbildning eller splittring.

Tritan™ skål
En 3,5 liters skål och en 1,5 liters miniskål är båda tillverkade av TritanTM sampolyester, en ny effekt och splittras tåligt material som tål extrem användning och upprepade diskmaskin rengöring.

Ingyggd våg
Inbyggd våg och en praktisk tara (noll) för att spara tid genom att tillåta ingredienser som ska vägas direkt i skålen.

Solid borstad metall kropp
Den robusta borstad metall och agera lägga både hållbarhet och stil till Mutlipro Sense.

I skål driv
Den speciellt utformade i skål enhet Öka skålen kapaciteten, eftersom det inte finns något behov av en central axel.

Dubbla drivsystem
Det dubbla drivsystem automatiskt justera att både matberedaren och mixeren för att köras från samma bas, vilket sparar värdefullt utrymme.

Eco-läge
Den Multipro Sense kommer automatiskt att kontrollera omkopplaren två Eco-läge om den inte används på 30 minuter. Detta Minska energiförbrukningen med upp till 50 procent.

Övrigt
- Vändbar tunn skiva/fint galler (2 mm) skiva
- Vändbar tjock skiva/grovt galler (4 mm) skiva
- Hackkniv
- Citruspress
- Dekorativ skivningsskiva
- Degredskap
- Dualvisp
- Extra fint galler
- Mousseverktyg
- Julienneskiva
- Maxkapacitetsskiva
- Miniskål
- Vispredskap
- Skålstorlek: 3,5 liter
- Volym - Mixer: 1,6 liter
- Arbetsvolym flytande innehåll: 1,7 liter

Egenskaper

VarumärkeKenwood
Art.Nr.OWFPM81002
FärgSilver
Bredd230 mm
Höjd400 mm
Djup230 mm
Volym3,5 l
Vikt12,6 kg
Effekt1000 W
TypMatberedare
Tillverkarens Art.Nr.OWFPM81002
EAN-nr5011423166186