Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Matberedare Kenwood FPM910
Matberedare Kenwood FPM910
Matberedare Kenwood FPM910
Matberedare Kenwood FPM910
Matberedare Kenwood FPM910
Matberedare Kenwood FPM910
Matberedare Kenwood FPM910

Matberedare Kenwood
FPM910

5 115 kr
Matberedare Kenwood FPM910

FPM910

5 115 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Matberedare Kenwood FPM910 är en effektiv matberedare. Hacka, blanda, skär och väg direkt i skålen, mixa din väg till den perfekta familjemåltiden eller middagsbjudningen med Kenwoods högsta kapacitets matberedare.
Varumärke

Beskrivning

Matberedare Kenwood FPM910 är en effektiv matberedare. Hacka, blanda, skär och väg direkt i skålen, mixa din väg till den perfekta familjemåltiden eller middagsbjudningen med Kenwoods högsta kapacitets matberedare.
Multipro Excel FPM910 är Kenwoods största matberedare och kommer med ett stort antal finesser, bland annat en okrossbar skål och miniskål, ThermoResist mixer, 5 matberedarskivor och inbyggd våg.

Multipro Excel’s generösa TritanTM 4-liters skål och 1,6-liters miniskål är okrossbara, BPA-fria och diskmaskinssäkra. ThermoResist-mixer kan mixa varma soppor och kalla smoothies utan att skada glaset och multikvarnstillbehöret är perfekt för att hacka örter och finmala kryddor. Dessutom, för att snabbt och enkelt kunna skapa nypressad juice på morgonen finns citruspressen och för att göra perfekta chips på några sekunder finns ett räfflingstillbehör.

Excels extra stora matningsrör är tillräckligt stort för hela lökar, morötter och potatisar så du slipper förbereda i förväg och den inbyggda vågen tillåter dig att mäta ingredienser direkt i skålen med mindre kladd.

Den kraftfulla motorn på 1300W kör Kenwoods patenterade Total System, vilket möjliggör för matberedaren, ThermoResist-mixern och det kompakta hacktillbehöret att alla arbeta från en energikälla så du sparar plats i köket. Du erbjuds åtta olika hastigheter, plus pulsering, för perfekt resultat. Den intelligenta auto-hastighetsfunktionen kan användas när du är osäker på vilken hastighet som passar bäst.

Multipro Excel är dessutom miljövänlig, den stänger av sig själv automatiskt efter 30 minuter för att spara el, och de många tillbehören och skålverktygen kan enkelt förvaras i en specialdesignad Kenwood förvaringslåda.

Tritan™ bolle
En 3,5 liters skål och en 1,5 liters miniskål är båda tillverkade av TritanTM sampolyester, en ny effekt och splittras tåligt material som tål extrem användning och upprepade diskmaskin rengöring.

XXL matarrör
Spara tid med detta extra bred matarröret, tillräckligt stor för att passa en hel äpple, vilket innebär att mindre mat måste förberedas innan handen.

ThermoResist blender
Specialdesignad värmebeständig glas ger en fullständig blandning av både varma och kalla ingredienser, utan rädsla för sprickbildning eller splittring.

I skål driv
Den speciellt utformade i skål enhet Öka skålen kapaciteten, eftersom det inte finns något behov av en central axel.

Ingyggd våg
Inbyggd våg och en praktisk tara (noll) för att spara tid genom att tillåta ingredienser som ska vägas direkt i skålen.

Glas multi kvarn
Perfekt för hackning av kryddor, hacka örter eller förbereda små mängder lök.

Automatisk varvtalsreglering
Inställningar variabel hastighet ger dig total kontroll över den uppgiften. Om du är osäker vilken hastighetsinställning du ska använda, kommer den automatiska hastighetsfunktionen att välja den maximala hastigheten för dig.

Eco-läge
Multipro Sense kommer automatiskt att kontrollera omkopplaren två Eco-läge om den inte används på 30 minuter. Detta Minska energiförbrukningen med upp till 50 procent.

Dubbla drivsystem
Det dubbla drivsystem automatiskt justera att både matberedaren och mixeren för att köras från samma bas, vilket sparar värdefullt utrymme.

Övrigt
- Vändbar tunn skiva/fint galler (2mm) skiva
- Citruspress
- Grov (4mm) gallerskiva
- Räfflad skiva
- Degredskap
- Extra fint galler
- Fin (2mm) gallerskiva
- Mousseverktyg
- Pommes frites-skiva
- Knivblad
- Miniskål
- Knivblad mini
- Kvarn: Glas
- Tunn (2mm) skivningsskiva
- Vispredskap

Egenskaper

VarumärkeKenwood
Art.Nr.0W22011008
FärgSilver
Bredd260 mm
Höjd439 mm
Djup260 mm
Volym4 l
Vikt21 kg
Effekt1300 W
TypMatberedare
Tillverkarens Art.Nr.0W22011008
EAN-nr5011423174495