Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Stavmixer

Filtrera

243kr
4795kr

Stavmixer

(20)

Stavmixer multi

(2)

Tillbehör

(1)

Processor

(1)

Stavmixertillbehör

(1)

Matberedartillsats

(1)

bamix

(6)

black+decker

(4)

braun

(3)

electrolux

(2)

emerio

(2)

obh nordica

(2)

philips

(1)

smeg

(6)

Svart

(16)

Vit

(7)

Silver

(2)

Röd

(5)

Blå

(3)

Beige

(1)

Grå

(1)

Endast snabbleverans

(25)

Sortera

26 Produkter

Du har sett alla 26 produkter

Vanliga frågor om

Vad kan jag mixa med min stavmixer?
Kan jag diska min stavmixer i diskmaskinen?
Går det att baka bröd med min stavmixer?

Populära filtreringar

Välj bland enkla eller avancerade stavmixers

En stavmixer är ett oumbärligt redskap i köket eftersom man kan göra så många olika goda saker med hjälp av den. Gillar man smoothies eller andra mixade drycker är den till exempel ett måste. Även när man vill göra mixade soppor, såser och puréer krävs detta verktyg. När man ska köpa stavmixer kan man välja mellan många olika modeller. En del är lite enklare och fungerar fint om man bara vill mixa, medan andra har massvis med extra funktioner som även gör annan matlagning till en dröm. Det går exempelvis att köpa en stavmixer där det medföljer en visp, hack och ett purétillbehör.

Det är ens behov i köket som bestämmer hur avancerad stavmixer man bör köpa. Har man inte använt en stavmixer tidigare kan det kanske räcka med en enklare variant som mixar mjuka råvaror på ett bra sätt. Dessa har ofta en hastighet och en avtagbar mixerfot som går att maskindiska. Vill man ha en mer avancerad modell kan man till exempel köpa en som har många hastighetsinställningar, en stark och tyst motor samt olika tillbehör som låter en mixa olika saker. En mer avancerad stavmixer kan ofta mixa råvaror som är något hårdare, jämfört med vad de billigare varianterna kan göra. En handmixer i standardutförande har ofta en effekt på 300W, medan en avancerad mixer kan ha en effekt på hela 750W.

Stavmixer - Praktisk till soppor, smoothies och milkshakes

När du ska köpa en stavmixer online kan du hitta prisvärda produkter som har utmärkt kvalitet i den här kategorin. Skapa dina mixade favoritrecept eller prova på att skapa helt nya godsaker med hjälp av detta smarta verktyg som både är smidigt att använda och lätt att rengöra. Perfekt för sommarens smoothies eller vinterns värmande soppor, goda röror och näringsrika puréer.