Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Rensskål Tapwell till Diskho

Rensskål Tapwell
till Diskho
Koppar

940 kr

Se priset!

Rensskål Tapwell till Diskho

till Diskho

Koppar
940kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
  -  
Fri frakt!
Rensskål till diskhoar från Tapwell.
Varumärke

Beskrivning

Rensskål till diskhoar från Tapwell.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och deras förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Installation
Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering.

Rengöring
Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

OBS! Kopparytor är handpolerade på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton (se exempel på bild ovan). Detta ser ut som en form av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten.
Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra att processen med patina kan börja även innan produkten är på plats.

Egenskaper

VarumärkeTapwell
Art.Nr.9420669
FärgKoppar
Bredd160 mm
Djup425 mm
SerieTillbehör & Accessoarer
TypSköljlåda