Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Få stöd och inspiration från våra guider

  (Se alla guider)

  Vad kostar det?

  Kostnad renovera badrum – tips för just din plånbok

  Läs guiden

  Gör det själv

  Så ska du tänka när du bygger bastu: 13 nyttiga tips

  Läs guiden

  En bra investering

  Köket är för många människor det viktigaste rummet i huset. Det är här man umgås, lagar mat, skrattar och har trevligt tillsammans med nära och kära. Ditt kök är också den plats där du vill ta det lugnt, trivas och varva ner efter en lång arbetsdag.

  Saker att tänka på när du renoverar ditt kök

  Om det ska bli riktigt trivsamt i köket kan det behövas fräschas upp eller till och med byggas om. Kanske har du köpt ett äldre hus där väldigt få åtgärder har gjorts när det kommer till köket? Det finns en rad olika saker att tänka på när det gäller att bygga om sitt kök. Här kommer du få en hel del köksinspiration och vi kommer att tipsa om vad du ska tänka på för att få ett så bra resultat som möjligt. Ett första steg är att fundera på hur ditt drömkök ser ut. Ta gärna inspiration ifrån något magasin eller från bloggar på nätet. Det gäller att tänka igenom projektet ordentligt innan man sätter igång. Det finns så många olika sätt att renovera på och det kan kosta mycket pengar så det är viktigt att man når ett resultat man blir nöjd med.

  Att installera sina varor i sitt kök

  När det gäller att montera och installera varor i köket så finns det väldigt mycket man kan göra själv. Men det hänger helt på hur händig du är och hur mycket tid du har. Att montera bänkar behöver inte vara särskilt svårt. Men om du har ont om tid och kanske behöver ägna dig åt annat arbete, familjeliv eller barn så rekommenderas det inte att ge sig in i att bygga kök. När det gäller att köpa in varor kan du gott göra det själv. Det finns många bra tips på nätet kring hur man går tillväga för att planera sitt kök. Alla varor du behöver kan du köpa till ditt kök online. Det är både smidigt, enkelt och billigt att handla varor till sitt kök på nätet. Dessutom kan du i lugn och ro sitta och välja och vraka bland olika

  Kök

  Saker att fundera på innan du gör om ditt kök

  Innan du börjar renovera ditt kök bör du fundera på vilken budget du har för projektet. Hur mycket pengar har du över som du kan spendera? Det måste få styra vilka inköp du gör och i vilken grad du ska göra jobbet själv och i vilken grad du kan anlita hantverkare. Att byta kök kan variera kraftigt i kostnad beroende på vilken typ av material och vilken typ av inredning du väljer. Väljer du det lyxigaste och dessutom anlitar hantverkare kan kostnaden bli mycket hög. Väljer du däremot enklare material och gör mycket av jobbet själv behöver renoveringen inte bli särskilt kostsam. Samma sak gäller för renovering av övriga rum i ditt hus, till exempel Badrum vardagsrum och hall.

  Vilken stil ska ditt kök ha?

  Fina kök finns det gott om men frågan är vilken stil du vill ha på ditt kök? Det finns många varianter att välja mellan, allt från riktigt modernt och stilrent till mer lantligt och gammaldags. Det bästa brukar vara om man tänker igenom detta noga innan man börjar och sedan är konsekvent i utförandet. Det brukar ge det bästa resultatet som man blir mest nöjd med. Det finns gott om inspiration att få oavsett vilken stil man väljer, i tidningar och på bloggar. När du hittar någon köksstil som du gillar, titta gärna närmare på vilken typ av inredning som ägaren har valt och vilken inredningsdetaljer som förgyller köket. Kanske kan du göra något liknande.

  Att anlita hantverkare eller göra jobbet själv

  Att bygga om sitt kök själv kan ta väldigt mycket tid och det kräver en del kunnande. Du bör vara beredd på att behöva lägga ner hel del energi om du väljer att renovera köket själv. Kanske har du någon du kan ta hjälp av för att underlätta jobbet, till exempel en händig svärfar eller en kompis som kan hjälpa till. Har du pengar över kan det vara ett bra alternativ att anlita en hantverkare. Då vet du att jobbet blir gjort ordentligt och du slipper att själv lägga ner massor av timmar på renoveringen. Samma sak gäller egentligen för att delar av ditt hus som ska renoveras, oavsett om det rör sig om att bygga Bastu renovera sovrummet eller att bygga altan.

  Att välja rätt vitvaror till ditt kök

  När det gäller Vitvaror till ditt kök så finns det många varianter att välja mellan. Det är viktigt att tänka igenom vilka behov man har, både när det gäller utrymme och funktionalitet. Är ni en större familj är det förmodligen klokt att välja ett stort kylskåp och en stor frys, för att rymma all mat. En stor diskmaskin är också bra att ha. När det gäller funktionalitet kan man överväga att köpa en frys med inbyggd ismaskin, vilket ger en extra lyx i vardagen. Satsar du på riktiga kvalitetsprodukter får du räkna med att det kan bli en ganska hög kostnad. Lite enklare maskiner kan du få för en betydligt lägre kostnad.