Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Populära varumärken

Kök & tvättstuga

Om kök & tvättstuga ska bli riktigt trivsamt kan det behövas fräschas upp eller till och med byggas om. Kanske har du köpt ett äldre hus där väldigt få åtgärder har gjorts? Det finns en rad olika saker att tänka på när det gäller att bygga om ditt kök och tvättstuga. Här kan du få en hel del inspiration och vi kommer att tipsa om vad du ska tänka på för att få ett så bra resultat som möjligt. Det gäller att tänka igenom projektet ordentligt innan man sätter igång, en viktig del för att nå ett resultat man blir nöjd med.

Installation i kök & tvättstuga

När det gäller att montera och installera varor finns det väldigt mycket man kan göra själv. Men det hänger helt på hur händig du är och hur mycket tid du har. Att montera bänkar behöver inte vara särskilt svårt. Men om du har ont om tid rekommenderas det inte att ge sig in i att bygga själv. När det gäller att köpa in varor kan du gott göra det själv, det finns många bra tips på nätet kring hur man går tillväga för att planera ditt kök eller tvättstuga. Alla varor du behöver kan du köpa online, det är både smidigt, enkelt och billigt att handla varor på nätet. Dessutom kan du i lugn och ro sitta och välja och vraka bland olika

Saker att fundera på innan du bygger om

Innan du börjar renovera ditt kök eller tvättstuga bör du fundera på vilken budget du har för projektet. Hur mycket pengar har du över som du kan spendera? Det måste få styra vilka inköp du gör och i vilken grad du ska göra jobbet själv och i vilken grad du kan anlita hantverkare.

Vilken stil ska ditt kök & tvättstuga ha?

Fina kök och tvättstugor finns det gott om men frågan är vilken stil du vill ha? Det finns många varianter att välja mellan, allt från riktigt modernt och stilrent till mer lantligt och gammaldags. Det bästa brukar vara om man tänker igenom detta noga innan man börjar och sedan är konsekvent i utförandet. Det brukar ge det bästa resultatet som man blir mest nöjd med. När du hittar någon stil som du gillar, titta gärna närmare på vilken typ av inredning som ägaren har valt och vilken inredningsdetaljer som förgyller köket. Kanske kan du göra något liknande.

Vanliga frågor om

Vad behöver jag till mitt kök & min tvättstuga?
Hur renoverar jag bäst mitt kök och tvättstuga?
Hur inreder jag bäst mitt kök & min tvättstuga?