Installationstjänst köksblandare

Köksblandare Damixa Osier L-Pip Utdragbart Munstycke

Köksblandare Damixa Osier L-Pip Utdragbart Munstycke
Köksblandare Damixa Osier L-Pip Utdragbart Munstycke
Köksblandare Damixa Osier L-Pip Utdragbart Munstycke
Köksblandare Damixa Osier L-Pip Utdragbart Munstycke
37%
Rek. pris 4 200 kr
2 648 kr

Delbetala från  158 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Köksblandare Damixa Osier L-Pip med utdragbart munstycke utan diskmaskinsavstängning. Blandaren har eco-save-funktion som gör att du kan spara upp till 30 % av din normala vattenförbrukning. Köksblandare Damixa Osier L-Pip Utdragbart Munstycke har skållningsskydd, Rub-clean-sil och den levereras med soft-pex-anslutningar. Det utdragbara munstycket kan avge normal vattenstråle.
Köksblandare Damixa Osier Diskmaskinsavstängning L-Pip har svängbar utloppspip med 120 graders svängbarhetsbegränsning.

Eco-save:
En funktion som sparar vatten. Funktionen aktiveras med hjälp av en liten skruv i den keramiska insatsen i samband med installationen. Du kan spara upp till 30 % av din normal vattenförbrukning vilket är en fördel för dig och för miljön.

Rub Clean:
Med Rub-Clean funktionen kan kalk enkelt tas bort från strålsamlare och duschmunstycken utan att dessa behöver avlägsnas eller att kemikalier behöver användas. Gnugga med ett finger över strålsamlaren eller munstyckena på din dusch så tas kalkansamlingarna bort.

Anti-skållning:
Säkerhet för små fingrar! Anti-skållning är en inställbar temperaturbegränsning som ser till att det aldrig är möjligt att få vatten som är så hett att det kan skada och skålla någon. Begränsningen sker vid 38 grader Celsius. Som en bonus sparar den också energi, vilket är bra för miljön.

Pull Out:
Med Pull Out-systemet kan du dra duschhuvudet upp till 60 cm från sin fasta plats i blandaren. Detta gör det lättare att rengöra diskhon eller diska. Efter användning, glider slangen på plats med ett enkelt motviktssystem.

Egenskaper

VarumärkeDamixa
Art.Nr.1812166D
FärgBorstat Krom, Krom
DiskmaskinsavstängningNej
Höjd286 mm
Piputsprång205 mm
SerieOsier
FunktionEco-save, Skållningsskydd, Kallstart
Anslutning VattenØ10 mm
GreppEttgreppsblandare
TypKöksblandare
Svängbar PipJa