Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Köksblandare Damixa Pine med Hög Pip

  34%
  Rek. pris 1 860 kr
  Du sparar  637 kr
  1 223 kr

  Delbetala från 26 kr/mån

  Lagervara 
  Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Utlämningsställe -
   
  Fri frakt!

  Beskrivning

  Köksblandare Damixa Pine är en ettgreppsblandare i krom med en hög pip som är svängbar 120°. Köksblandaren är utrustad med kallstart och vattensparfunktion Eco-Save, perlator 8 l/min. Finns att köpa med eller utan diskmaskinsavstängning.
  Köksblandare Damixa Pine är en funktionell blandare med öga för miljön! Köksblandare Damixa Pine är en ettgreppsblandare i krom med hög pip som är svängbar 120°. Köksblandaren är utrustad med kallstart och vattensparfunktion Eco-Save, perlator 8 l/min. Finns att köpa med eller utan diskmaskinsavstängning.

  Övrigt
  - Rub-Clean.
  - Kallstart.
  - Keramisk insats.
  - Skållningsskydd.
  - Svängbar utloppspip.
  - 8 l/min perlator.
  - Eco-Save vattensparfunktion.
  - 120 graders svängbarhetsbegränsning.

  Skållningsskydd
  Kan aktiveras vid installation (om så önskas). Skållningsskyddet förhindrar att spaken eller vredet av misstag förs i fullt varm position. Blandare och Termostater med denna symbol är extra säkra.

  Eco-save
  En funktion som sparar vatten. Aktiveras med hjälp av en liten skruv i den keramiska insatsen. Du kan spara vatten vilket är bra både för dig om miljön. På duschar indikerar denna symbol att en strypning är förinstallerad. Om man önskar ett högre vattenflöde kan denna avlägsnas.

  Rub Clean
  Med Rub-Clean funktionen kan kalk enkelt tas bort från strålsamlare och duschmunstycken utan att dessa behöver avlägsnas eller att kemikaler behöver användas. Gnugga med ett finger över strålsamlaren eller munstyckena på din dusch så tas kalkansamlingarna bort.

  Cold Start
  Det är dyrt att värma vatten och onödigt att slösa med detta. Cold Start innebär att handtaget i sin naturliga placering, uppåt, står på fullt kallt. Detta spar varmvatten när man bara vill spola av något.

  Rengöring
  För att rengöra din Damixa produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.

  Garanti
  Produkter som konstateras vara behäftade med fabrikationsfel byts eller repareras utan kostnad. 2 års fullständig garanti därefter 5 års droppgaranti.

  Dokument

  Egenskaper

  VarumärkeDamixa
  Art.Nr.1706600D
  FärgKrom
  DiskmaskinsavstängningJa, Nej
  Höjd330 mm
  Piputsprång195 mm
  SeriePine
  FunktionEco-save, Kallstart
  Anslutning VattenØ10 mm
  GreppEttgreppsblandare
  TypKöksblandare
  Svängbar PipJa