Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Köksblandare Damixa Tradition Hög Pip

Köksblandare Damixa
Tradition Hög Pip

fr.3 689 kr

Se priset!

Välj Färg
Välj Diskmaskinsavstängning
Lagervara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Köksblandare Damixa Tradition Hög Pip är en klassisk köksblandare med en hög J-pip och ett vitt porslingrepp. Denna ettgreppsblandare har flera praktiska funktioner som t.ex. skållningsskydd, kallstart och Rub-Clean.
Varumärke

Beskrivning

Köksblandare Damixa Tradition Hög Pip är en klassisk köksblandare med en hög J-pip och ett vitt porslingrepp. Denna ettgreppsblandare har flera praktiska funktioner som t.ex. skållningsskydd, kallstart och Rub-Clean.
Kranar har sett ut som Tradition i många årtionden. Ända tills Damixa tog det ett steg längre och utvidgade sortimentet med en ny typ av kran: Tradition, med sin 1-greppsversion och moderna Damixa-teknik på insidan. Så nu kan du välja mellan den klassiska och den ”moderna klassikern”.

Övrigt
- 120 graders svängbarhetsbegränsning
- Keramisk insats

Skållningsskydd
Kan aktiveras vid installation (om så önskas). Skållningsskyddet förhindrar att spaken eller vredet av misstag förs i fullt varm position. Blandare och termostater med denna symbol är extra säkra.

Eco-save
En funktion som sparar vatten. Aktiveras med hjälp av en liten skruv i den keramiska insatsen. Du kan spara vatten vilket är bra både för dig om miljön. På duschar indikerar denna symbol att en strypning är förinstallerad. Om man önskar ett högre vattenflöde kan denna avlägsnas.

Rub-Clean
Denna funktion gör att du utan redskap och kemikalier kan ta bort kalkavlagringar från strålsamlare och duschhuvuden. Gnugga bara med ett finger mot gummiytan.

Kallstart
Med spaken öppen rakt fram kommer endast kallt vatten. Detta innebär att du inte drar upp varmvatten i ledningarna vilket gör att de slits mindre.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra din Damixa produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.

Egenskaper

VarumärkeDamixa
Art.Nr.370697700D
FärgKoppar, Mässing
DiskmaskinsavstängningJa, Nej
Höjd376 mm
Piputsprång204 mm
SerieTradition
FunktionEco-Save
Anslutning VattenØ10 mm
GreppEttgreppsblandare
TypKöksblandare
Svängbar PipJa