Köksblandare FM Mattsson Siljan med Lågpip

Köksblandare FM Mattsson
Siljan med Lågpip

fr.1 407 krOrd. 2 535:-

Se priset!

Välj Diskmaskinsavstängning
Välj Funktion
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Köksblandare FM Mattsson Siljan med Lågpip är en ettgreppsblandare i krom med flera vatten- och energibesparande funktioner. Blandaren har kallstart och är mjukstängande med en keramisk insats.
Varumärke

Beskrivning

Köksblandare FM Mattsson Siljan med Lågpip är en ettgreppsblandare i krom med flera vatten- och energibesparande funktioner. Blandaren har kallstart och är mjukstängande med en keramisk insats.
Denna blandare finns i flera utföranden.

5 års Tryckgaranti
Du slipper smällar och tryckstötar i rören tack vare FM Mattssons världsunika mjukstängningsteknik. FMM åtar sig att åtgärda eventuella fel om blandarens stängningstid inte är minst 0,2 sekunder. Garantin gäller alla FM Mattssons engreppsblandare med mjukstängningsfunktion. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

Ecosafe
Konceptet EcoSafe bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt.

Eco flow
Eco Flow heter FM Mattssons enkla och smarta lösning för att spara ytterligare på vattnet. Eco Flow är en flödesreglerare som reglerar vattenflödet i ettgreppsblandare och duschar. Blandarna fungerar precis som vanligt men är begränsade till 6 l/min för tvättställsblandare och 9 l/min för köksblandare vid 3 bar tryck. Ett enkelt sätt att spara vatten, energi och pengar.

Cold start
När du öppnar kranen med spaken rakt fram kommer endast kallvatten och inte blandat varmt och kallt som på en traditionell kran. Det gör att du minskar varmvattenförbrukningen men behåller komforten.

Soft closing
En funktion som gör att kranen stängs med en anings fördröjning. Du slipper smällar i rören vilket på sikt ökar livslängden på både kran och rör.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Recensioner (2)

Egenskaper

VarumärkeFM Mattsson
Art.Nr.8320-0000F
FärgKrom
DiskmaskinsavstängningJa, Nej
Höjd171 mm
Piputsprång241 mm
SerieSiljan
FunktionEcosafe, Eco Flow, Ecosafe, Eco Plus, Eco Flow
Anslutning VattenØ10 mm
GreppEttgreppsblandare
TypKöksblandare
Svängbar PipJa