Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Köksblandare Tapwell ARM184 med Diskmaskinsavstängning

Köksblandare Tapwell
ARM184 med Diskmaskinsavstängning

fr.3 063 kr

Se priset!

Välj Färg

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Eventuell exp.avgift som beräknas på varukorgen kan tillkomma.

Köksblandare Tapwell ARM184 med Diskmaskinsavstängning är en ettgreppsblandare med diskmaskinsavstängning och svängbar pip. Svängradien går att begränsa mellan 60-270 grader med 30 graders intervaller.
Varumärke

Beskrivning

Köksblandare Tapwell ARM184 med Diskmaskinsavstängning är en ettgreppsblandare med diskmaskinsavstängning och svängbar pip. Svängradien går att begränsa mellan 60-270 grader med 30 graders intervaller.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och deras förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Installation
Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering.

Rengöring
Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

OBS! Mässing- och kopparytor är handpolerade på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton (se exempel på bild ovan). Detta ser ut som en form av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten. Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra patineringsprocessen kan börja även innan produkten är på plats. På mässing är det möjligt att återställa den ursprungliga glansytan, genom att polera med mässingsputs.

Egenskaper

VarumärkeTapwell
Art.Nr.9421048T
FärgAscot Grey, Black Chrome, Borstad Black Chrome, Borstad Honey Gold, Borstad Nickel, Brons, Graphite, Honey Gold, Koppar, Krom, Mattsvart, Mässing, Platinum
DiskmaskinsavstängningJa
Höjd423, 425 mm
Piputsprång200 mm
SerieARM, Arman
Anslutning VattenØ10 mm
GreppEttgreppsblandare
MaterialMässing
TypKöksblandare
Svängbar PipJa
Tillverkarens Art.Nr.9421048
Djup244 mm
Bredd65 mm