Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Köksblandare Tapwell ARM375 med Utdragbar Pip

Köksblandare Tapwell
ARM375 med Utdragbar Pip

fr.3 380 kr

utvalda på

Kampanj

Välj Färg
  • Köksblandare Tapwell ARM375 med Utdragbar Pip

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Överstruket pris avser lägsta pris senaste 30 dagarna.

Köksblandare Tapwell ARM375 med svängbar pip och utdragbart munstycke. Pipens svängradie går att begränsa till mellan 60 och 270 grader med 15 graders intervaller.
Varumärke

Beskrivning

Köksblandare Tapwell ARM375 med svängbar pip och utdragbart munstycke. Pipens svängradie går att begränsa till mellan 60 och 270 grader med 15 graders intervaller.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och deras förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Installation
Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering.

Rengöring
Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

OBS! Mässing- och kopparytor är handpolerade på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton. Detta ser ut som en form av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten. Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra patineringsprocessen kan börja även innan produkten är på plats. På mässing är det möjligt att återställa den ursprungliga glansytan, genom att polera med mässingsputs.

Egenskaper

VarumärkeTapwell
Art.Nr.9426364T
FärgBlack Chrome, Bronze, Brushed Black Chrome, Brushed Honey Gold, Brushed Nickel, Graphite, Honey Gold, Koppar, Krom, Krom/Svart, Mattsvart, Mässing, Platinum
DiskmaskinsavstängningNej
Höjd439 mm
Piputsprång210 mm
SerieARM
Anslutning VattenØ10 mm
GreppEttgreppsblandare
MaterialMässing
TypKöksblandare
Svängbar PipJa
Djup247 mm
Bredd65 mm