Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  5%

  Kök Marbodal Ekerö Björk

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 198 000 kr

  Du sparar 9 901 kr

  188 099 kr

  Jämför
  Tillverkningsvara
  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
  Hemleverans
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Marbodal Ekerö Björk är ett kök som fungerar väl för dig som uppskattar öppna arbetsytor och lättillgänglig förvaring. Marbodals köksserie Ekerö går att köpa i flera färger. Luckan är en slät treskiktslucka av massiv björk med mjukt fasad kant och skåpstommen är tillverkad av MFC med färganpassad framkant. Skåpstommen är Svanenmärkt, vilket innebär att den lever upp till stränga krav på en energisnål och miljövänlig tillverkningsprocess.

  Läs mer
  Bra att veta
  - 25 års garanti. Marbodal bygger kök som ska klara sig länge och ger därför 25 års funktionsgaranti på de mest utsatta delarna i köket t.ex. luckor, skåp och gångjärn.
  - MFC står för Melamine faced chipboard, vilket på svenska betyder melaminbelagd spånskiva. Spånskivan är belagd med ett mönstrat eller enfärgat papper och en tunn genomskinlig plastfilm av melamin. Ytan kan vara antingen slät eller ha en viss struktur.

  Ring våra säljare på nummer: 0101959850 eller fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret ovan så återkommer våra köksspecialister till dig.

  Egenskaper

  Varumärke Marbodal
  Art.Nr. 2210
  Färg Björk/Aluminiumvitrin
  Stil Modernt
  Front Slät
  Yta Slät

  Tillbehör du kan behöva