Kök Marbodal Ekerö Svartbets

Kök Marbodal Ekerö Svartbets
Kök Marbodal Ekerö Svartbets
Kök Marbodal Ekerö Svartbets
Kök Marbodal Ekerö Svartbets
Kök Marbodal Ekerö Svartbets

Är du intresserad av detta kök, fyll i dina kontaktuppgifter här nedan så återkommer våra köksspecialister till dig så fort som möjligt.

114 949 kr

Beskrivning

Marbodal Ekerö Svartbets är en tålig och praktisk köksserie som blir extra snygg kombinerad med rostfria bänkskivor. Luckorna och lådfronterna är släta och de är tillverkade av massiv ek med en treskiktslucka med mjukt fasad kant. Skåpstommen är tillverkad av MFC med färganpassad framkant. Skåpstommen är Svanenmärkt vilket innebär att den lever upp till stränga krav på att tillverkningsprocessen är både energisnål och miljövänlig.
Bra att veta
- 25 års garanti. Marbodal bygger kök som ska klara sig länge och ger därför 25 års funktionsgaranti på de mest utsatta delarna i köket t.ex. luckor, skåp och gångjärn.
- MFC står för Melamine faced chipboard, vilket på svenska betyder melaminbelagd spånskiva. Spånskivan är belagd med ett mönstrat eller enfärgat papper och en tunn genomskinlig plastfilm av melamin. Ytan kan vara antingen slät eller ha en viss struktur.

Ring våra säljare på nummer: 0101959850 eller fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret ovan så återkommer våra köksspecialister till dig.

Egenskaper

VarumärkeMarbodal
Art.Nr.2212
FärgSvartbets
StilModernt
FrontSlät
YtaTrä