Diskmaskin Bosch SBV68MX05E

Diskmaskin Bosch SBV68MX05E
Diskmaskin Bosch SBV68MX05E
Diskmaskin Bosch SBV68MX05E
Diskmaskin Bosch SBV68MX05E
Diskmaskin Bosch SBV68MX05E
Diskmaskin Bosch SBV68MX05E
Diskmaskin Bosch SBV68MX05E
Diskmaskin Bosch SBV68MX05E
36%
Just nu!
Kampanj
Rek. pris 12 499 kr
Du sparar 4 509 kr
7 990 kr
Produktblad

Delbetala från  168 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Diskmaskin Bosch SBV68MX05E är en tyst PerfectDry-inbyggnadsmaskin för 14 standardkuvert och ett specialprogram som diskar din disk supertyst. Denna maskin är anpassad för helintegrering och har EcoSilence Drive vilket innebär att den är utrustad med en borstlös, energibesparande motor som optimalt minskar friktionsbullret, vilket ger en mycket jämnare och tystare diskning. Dessutom har diskmaskinen funktionen SuperSilence Plus som diskar extra tyst.
Diskmaskinen är utrustad med PerfectDry med Zeolith som torkar även den mest svårtorkade disken. Vanligtvis kommer diskföremål av plast ut våta och måste torkas för hand. Maskinens Zeolith-teknologi åstadkommer strålande torkresultat och använder mycket mindre energi än konventionella diskmaskiner. Zeolith är ett naturligt mineral som omvandlar fukt till värme.

Denna diskmaskin har funktionen HygienPlus som är den högsta standarden när det gäller hygienisk rengöring. För familjer med småbarn eller allergiker kan en antibakteriellt ren disk ibland vara svår att uppnå. Tack vare en temperaturnivå på upp till 70 °C i ca 10 minuter under sköljningen tar den bort resterande bakterier vid diskning.

Funktionen VarioSpeed Plus diskar och torkar optimalt på ner till en tredjedel av tiden. Med ett enkelt knapptryck kan disktiden kortas ner med upp till 66 % – utan att diskresultatet försämras. Aktivera VarioSpeed Plus när det måste gå extra snabbt, till exempel vid stora familjemiddagar eller fester.

Denna diskmaskin har ett specialprogram för glas och andra funktioner som gör att dina glas diskas skonsamt. Glas 40°-programmet skondiskar glas, till och med av högkvalitativa kristallglas, med optimalt torkresultat och strålande glans. Det sker genom att sänka disktemperaturen, justera spolglanstemperaturen och förlänga torktiden.

Denna diskmaskin har en Loadsensor som mäter lastvikten så att rätt mängd vatten används. Detta ger ett perfekt resultat samtidigt som du sparar vatten och energi. Aqua sensor-funktionen garanterar att din disk blir helt ren, varje gång. I början av varje disk reglerar sensorerna vattenförbrukningen efter vilken typ och hur smutsig disken är, den styr sedan sköljningen med ljusstrålar. Finns det matrester, fett eller diskmedelsrester kvar i sköljvattnet fortsätter sköljningen.

Diskmaskinens värmeväxlare gör att din disk alltid diskas skonsamt med rätt temperatur.

Övrigt
- Doseringsassistent för 100 % upplöst diskmedel
- IntensivZon med ett högre spoltryck och höjd disktemperatur i underkorgen för att rengöra smutsiga grytor och pannor
- Automatiska program som sparar tid, energi och vatten
- ActiveWater-teknik som maximerar effekten och sparar energi och vatten- 10 års garanti mot invärtes rost
- Fördröjd start, programmets starttid kan ställas in förväg
- TimeLight-resttidsindikator som projicerar resttiden på golvet
- Rackmatic-system, VarioFlex och VarioDrawer som ger extra flexibilitet i över- och underkorg
- AquaStop som skyddar mot vattenläckor

Dokument

  • dishwashers x A +++ A ++ A + A B C D A A A A A A A 2010/1059 Bosch SBV68MX05E 237 2660 14 42 ABCDEFG ABCDEFG ABCDEFG ABCDEFG ABCDEFG ABCDEFG ABCDEFG A +++ A ++ A + A B C D

Egenskaper

VarumärkeBosch
Art.Nr.SBV68MX05E
FärgSilver
UtförandeIntegrerad
TorkeffektA
EnergieffektivitetA+++
BelysningNej
SerieSerie 6
TypDiskmaskin
Spänning230 V
Djup550 mm
DisplayJa
Höjd895 mm
Bullernivå42 dB(A)
Energiförbrukning237 kWh/år
Antal Kuvert14
Antal Program8
Årlig Vattenförbrukning2660 l
Bredd600 mm
EAN-nr4242005172887