Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Diskmaskin Bosch SPV4HKX45E Serie 4
Diskmaskin Bosch SPV4HKX45E Serie 4
Diskmaskin Bosch SPV4HKX45E Serie 4
Diskmaskin Bosch SPV4HKX45E Serie 4

Diskmaskin Bosch
SPV4HKX45E Serie 4

CASHBACK

7 890 kr
Tillfälligt slut  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Diskmaskin Bosch SPV4HKX45E är en praktisk och tyst diskmaskin för helintegrering med flera smarta funktioner som ExtraDry och HomeConnect. HomeConnect gör att du via din smartphone eller surfplatta kan styra din diskmaskin och ExtraDry gör att all disk blir torr, även plastartiklar.
Varumärke

Beskrivning

Diskmaskin Bosch SPV4HKX45E är en praktisk och tyst diskmaskin för helintegrering med flera smarta funktioner som ExtraDry och HomeConnect. HomeConnect gör att du via din smartphone eller surfplatta kan styra din diskmaskin och ExtraDry gör att all disk blir torr, även plastartiklar.
Övrigt
- 6 program: Eco, Auto, Intensiv, Express 65°, Silence, Favourite
- 4 specialfunktioner: Home Connect, Extra Dry, IntensiveZone, SpeedPerfectPlus
- Silence on demand (via app)
- Startfördröjning: 1-24 timmar
- Variabel bestickkorg i underkorgen
- Stopp som förhindrar att den nedersta korgen spårar ur
- 3-stegs RackMatic®: höjdjusterbar överkorg
- Auto All-in-1: automatisk anpassning till diskmedeltyp
- Innerbehållare i rostfritt stål
- Sensorer: AquaSensor och LoadSensor - känner av smutsighetsgrad och mängd och justerar automatiskt vattenförbrukningen därefter
- DuoPower: dubbla sprayarmar för effektivare diskning
- AquaMix
- Självrengörande filtersystem i 3-steg med vågformat microfilter
- AquaStop säkerhetssystem, minimerar vattenskador i kök
- Elektronisk resttidsvisning
- Ångskydd ingår

HomeConnect
HomeConnect gör att du kan styra dina vitvaror när du inte är hemma. För att kunna använda Home Connect-funktionen i din nya Bosch-produkt behöver du en smart telefon eller en surfplatta med wifi. Du laddar enkelt ned Home Connect-appen kostnadsfritt från App Store eller Google Play Store. Den är TÜV-godkänd och uppfyller höga säkerhetsstandarder.

ExtraDry
Plastgods förblir ofta blöta i diskmaskinen när disken är klar. Det är därför Bosch-diskmaskinerna har ExtraDry-program. Det höjer temperaturen i slutsköljningen och förlänger torktiden. På så vis blir till och med plastsaker som t.ex. nappflaskor och picknickserviser riktigt rena och helt torra.

ActiveWater
Boschs innovativa ActiveWater-teknologi maximerar effekten för att producera enastående resultat samtidigt som man skyddar miljön. En teknik som sparar vatten och energi genom optimerad filterteknologi, snabb uppvärmning och en kraftfull pump.

Glasskydd
Det kan överraska dig att få veta att den typ av vatten du diskar med har stor inverkan på dina glas och känsligt porslin. Eftersom mjukt vatten orsakar glaskorrosion, reglerar Bosch diskmaskiner hårdheten med glasskyddsteknik för att säkerställa att glas och känsligt porslin alltid diskas skonsamt. Rätt vård för ömtålig disk utan att lyfta ett finger.

EcoSilence Drive
Att hålla huset rent kan vara svårt. Att hålla det tyst kan ibland kännas omöjligt. Boschs diskmaskiner med EcoSilence levererar högpresterande rengöring med låg ljudnivå. EcoSilence Drive är utrustad med en borstlös, energibesparande motor som minskar friktionsbullret, vilket ger en mycket jämnare och tystare drift.

Doseringsassistent
Doseringsassistenten gör disken renare och diskningen tystare. När luckan för diskmedlet öppnas hamnar det direkt i en speciell behållare i den övre korgen. Där kommer spolarmen åt att lösa upp diskmedlet på bästa sätt.

Automatiska program
Olika disk kräver olika inställningar. Att välja fel program slösar inte bara tid, utan också vatten och energi. Bosch automatiska program reglerar vattentemperaturen och sköljtid under disk för bästa möjliga resultat. Det innebär att du endast använder så mycket vatten och energi som behövs för ett perfekt resultat. Rätt diskprogram varje gång, med ett knapptryck.

Programmet Extra Tyst
Extra tyst-programmet är det tystaste sättet att köra diskmaskinen på. Genom att aktivera den minskar du automatiskt ljudnivån på diskmaskinen till det lägsta möjliga. Detta uppnås med ett särskilt anpassat Eco 50°C-program, ett reducerat vattentryck och en förlängd rengöringsfas.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeBosch
Art.Nr.SPV4HKX45E
FärgSilver
UtförandeIntegrerad
TorkeffektA
EnergieffektivitetE
BelysningNej
Tillverkarens Art.Nr.SPV4HKX45E
SerieSerie 4
TypDiskmaskin
Spänning230 V
Djup550 mm
DisplayJa
Höjd815 mm
Bullernivå46 dB(A)
Ljudnivå46 dBa
Energiförbrukning220 kWh/år
Antal Kuvert9
Antal Program6
Årlig Vattenförbrukning2380 l
Bredd448 mm
EAN-nr4242005206056