Siemens diskmaskin

Filtrera

4 064 kr

16 624 kr

495
4064
16624
34944

Vit

(9)

Silver

(18)

Svart

(4)

448 mm

598 mm

145
448
598
897

Diskmaskin

(14)

Underbyggd

(16)

Integrerad

(12)

Inbyggnad

(3)

Sortera

31 Produkter

Du har sett alla 31 produkter

Tyska kvalitetsmärket Siemens är synonymt med modern och branschledande teknik, smarta och funktionella lösningar samt sylvass design. En diskmaskin från Siemens är ett självklart val för dig som önskar göra livet lite enklare och varken vill tumma på kvalitet, funktion eller utförande.

Installation av Siemens diskmaskin?

En Siemens diskmaskin är förvisso både enkel och smidig att installera, men likt diskmaskiner från andra märken krävs det att el och vatten installeras på ett fackmannamässigt sätt. Känner du dig osäker rekommenderar vi att du tar hjälp av en behörig installatör när din nya diskmaskin från Siemens ska på plats. För att minska risken för vattenskador vid eventuellt läckage, är det också viktigt att lägga in ett översvämningsskydd under diskmaskinen. Bygghemma är stolt återförsäljare av Siemens diskmaskiner, och vår proffsiga kundtjänst är gärna behjälplig om du har funderingar kring hur en Siemens diskmaskin ska installeras.

Hur lång är garantitiden för Siemens diskmaskin?

En diskmaskin från Siemens har som standard en tvåårig tillverkargaranti. Dessutom erbjuder Siemens möjligheter att förlänga garantin i form av en tillvalstjänst baserad på vissa villkor. Kvalitetssäkrad teknik och generös garanti på din Siemens diskmaskin, gör köpet såväl smart som tryggt. På bygghemma.se är det enkelt att handla din nya Siemens diskmaskin på nätet - alltid till bästa pris.

Höjdpunkter