Diskmaskin Bosch SMU4ECW08S
Diskmaskin Bosch SMU4ECW08S
Diskmaskin Bosch SMU4ECW08S
Diskmaskin Bosch SMU4ECW08S
Diskmaskin Bosch SMU4ECW08S
Diskmaskin Bosch SMU4ECW08S
Diskmaskin Bosch SMU4ECW08S
Diskmaskin Bosch SMU4ECW08S

Diskmaskin Bosch
SMU4ECW08S

8 990 krRek. 9 499:-
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Diskmaskin Bosch SMU4ECW08S har en kapacitet för 13 kuvert och EfficientDry som förbättrat torkresultat genom automatisk dörröppning. Den har även Home Connect som gör att du kan fjärrstyra din diskmaskin med en smartphone eller surfplatta. Justerbar höjd mellan 815-875 mm.
Varumärke

Beskrivning

Diskmaskin Bosch SMU4ECW08S har en kapacitet för 13 kuvert och EfficientDry som förbättrat torkresultat genom automatisk dörröppning. Den har även Home Connect som gör att du kan fjärrstyra din diskmaskin med en smartphone eller surfplatta. Justerbar höjd mellan 815-875 mm.
Egenskaper
- 13 st standardkuvert
- EfficientDry: förbättrat torkresultat genom automatisk dörröppning
- Flexkorgar: flexibel och praktisk lösning för enkel ilastning
- Home Connect: Trådlös fjärrstyrning av hushållets apparater via smartphone eller surfplatta
- Din favoritfunktion: din personligen inställda fuktion med bara en knapptryckning
- 7-SegmentDisplay: visar återstående tid och standard info
- Sensorer: AquaSensor och LoadSensor - känner av smutsighetsgrad och mängd och justerar automatiskt vattenförbrukningen därefter
- EcoSilence Drive: energisnål och tyst motorteknologi
- VarioDrawer: toppkorg
- Stopp som förhindrar att den nedesta korgen spårar ur
- 3-stegs RackMatic®: höjdjusterbar överkorg
- DoseringsAssistent
- Auto All-in-1: automatisk anpassning till diskmedeltyp
- Självrengörande filtersystem i 3-steg med vågformat microfilter
- AquaStop säkerhetssystem, minimerar vattenskador i kök
- Ångskydd ingår

Program och specialfunktioner
Silence on demand (via app) och startfördröjning 1-24 timmar.
- 6 program: Eco, Auto, Intensiv, Express 65°, Silence, Favourite
- 4 specialfunktioner: Home Connect, Efficient Dry, Half Load, SpeedPerfectPlus

EfficientDry
Att ta ut disk som inte är riktigt torr eller för varm kan vara irriterande. Med EfficientDry öppnas diskmaskinens lucka automatiskt efter att programmet är färdigt. Denna praktiska lösningen gör att disken torkar, förhindrar kondens och kyler ner disken försiktigt. Du behöver aldrig ta ut disken och torka den för hand. Bekvämt för dig, men även energibesparande.

VarioDrawer
Ibland kan du inte få plats med det du behöver i din diskmaskin på grund av dess oflexibilitet. Den utdragbara VarioDrawer-toppkorgen ger en tredje lastningsnivå som löser det problemet. Den är perfekt för bestick och mindre köksredskap, till exempel vispar och slevar. Till och med espressokoppar får plats. Lastningen är mer flexibel och det skapas mer utrymme invändigt eftersom toppkorgen ersätter bestickkorgen i underkorgen, och istället skapas plats för 14 kuvert i en 60 cm-diskmaskin och 10 kuvert i en 45 cm-diskmaskin. Som ett resultat kommer din diskmaskin att tillåta mer flexibel och bekväm lastning.

3-stegs RackMatic
Tack vare RackMatic-systemet kan du enkelt justera den översta korgen upp till 5 cm, även när den är fullastad. Det betyder fler möjligheter och maximal flexibilitet.

Extra tyst
Extra tyst-programmet är det tystaste sättet att köra diskmaskinen på. Genom att aktivera den minskar du automatiskt ljudnivån på diskmaskinen till det lägsta möjliga. Detta uppnås med ett särskilt anpassat Eco 50°C-program, ett reducerat vattentryck och en förlängd rengöringsfas.

EasyStart
EasyStart rekommenderar rätt diskprogram. Det enda du behöver göra är att ange typen av disk, mängd och nedsmutsningsgrad. Du slipper räkna ut vilket program som passar dina behov bäst.

Koppla upp
Med Home Connect kan du njuta av friheten du får med dina anslutna hushållsapparater. Dra fördel av HomeConnects samarbetsnätverk och låt dig inspireras av dina WiFi-anslutna produkten

AquaStop
Vi på Bosch bryr oss om din disk och din säkerhet. AquaStop Systemet består av en matningsslang med dubbla väggar och en mekanisk ventil i matningsslangen. Bosch erbjuder skydd mot vattenskador hela maskinens livslängd.

ActiveWater
Boschs innovativa ActiveWater-teknologi maximerar effekten för att producera enastående resultat samtidigt som man skyddar miljön. En teknik som sparar vatten och energi genom optimerad filterteknologi, snabb uppvärmning och en kraftfull pump.

EcoSilence Drive
Att hålla huset rent kan vara svårt. Att hålla det tyst kan ibland kännas omöjligt. Våra diskmaskiner med EcoSilence levererar högpresterande rengöring med låg ljudnivå. EcoSilence Drive är utrustad med en borstlös, energibesparande motor som minskar friktionsbullret, vilket ger en mycket jämnare och tystare drift

Doseringsassistent
Doseringsassistenten gör disken renare och diskningen tystare. När luckan för diskmedlet öppnas hamnar det direkt i en speciell behållare i den övre korgen. Där kommer spolarmen åt att lösa upp diskmedlet på bästa sätt

Automatiska program
Olika diskmedel kräver olika inställningar. Att välja fel program slösar inte bara tid, utan också vatten och energi. Bosch automatiska program reglerar vattentemperaturen och sköljtid under disk för bästa möjliga resultat. Det innebär att du endast använder så mycket vatten och energi som behövs för ett perfekt resultat. Rätt diskprogram varje gång - med ett knapptryck.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeBosch
Art.Nr.SMU4ECW08S
FärgVit
UtförandeUnderbyggd
TorkeffektA
EnergieffektivitetC
Belysning0
TypDiskmaskin
Spänning230 V
Djup573 mm
DisplayJa
Höjd815 mm
Bullernivå46 dB(A)
Energiförbrukning234 kWh/år
Antal Kuvert13
Antal Program6
Årlig Vattenförbrukning2660 l
Bredd598 mm
EAN-nr4242005222889