Kyl/Frys Bosch KGV362WEAS
Kyl/Frys Bosch KGV362WEAS
Kyl/Frys Bosch KGV362WEAS
Kyl/Frys Bosch KGV362WEAS
Kyl/Frys Bosch KGV362WEAS

Kyl/Frys Bosch
KGV362WEAS

Nyhet

5 489 krRek.8 799:-

Kampanj

Just nu!

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Kyl/Frys Bosch KGV362WEAS är en kombinerad kyl och frys med LowFrost-teknologi som minskar isbildning och gör att frysen sällan behöver frostas av. Kylen har dessutom en VitaFresh-låda som håller frukt och grönsaker fräscha längre.
Varumärke

Beskrivning

Kyl/Frys Bosch KGV362WEAS är en kombinerad kyl och frys med LowFrost-teknologi som minskar isbildning och gör att frysen sällan behöver frostas av. Kylen har dessutom en VitaFresh-låda som håller frukt och grönsaker fräscha längre.
Detta skåp har elektronisk temperaturstyrning och dynamisk kylning med kylfläkt. Kyldelen har fyra hyllor av säkerhetsglas, varav två är flyttbara och tre är EasyAccess-hyllor, och ett flaskställ samt en stor och två små dörrhyllor. Frysdelen har tre frysbackar med transparent front, varav en BigBox.

Övrigt
- Dörrar i vitt, sidoväggar i vitt
- Integrerat vertikalt handtag
- LED-belysning i kyldelen
- Automatisk avfrostning i kyldel
- 1 VitaFresh-låda med fuktighetsreglering: håller frukt och grönsaker fräscha längre
- Ställbara fötter framtill, hjul baktill

VitaFresh
VitaFresh hjälper dig att lagra färsk mat under mycket längre tid. De behåller alltid de rätta förvaringsförhållandena tack vare två olika klimatzoner. En zon med låg temperatur runt 0 °C, där du hygieniskt kan förvara fisk och kött i två separata lådor. Den andra zonen är en zon med högre luftfuktighet: en stor låda speciellt utformad för frukt och grönsaker. Luftfuktigheten i lådan kan ställas in genom två inställningar för att bevara vitaminer och mineraler ännu bättre.

FreshSense
Med ett optimalt förvaringsklimat behåller maten sin rätta konsistens. Glassen blir exempelvis varken för hård eller för rinnig. En konstant invändig temperatur är därför avgörande för hur länge maten kan behålla sin fräschhet och smak. FreshSense består av sensorer som ständigt kontrollerar och styr temperaturen i kyl och frys. Resultatet blir en konstant temperatur oavsett omgivande temperatur.

SuperFreezing
SuperFreezing fryser in maten snabbare och skyddar frusen mat mot upptining när du lägger in ny mat. Skåp med automatisk infrysning återgår till normalfunktion när nödvändig temperatur är uppnådd för att förhindra att energi slösas i onödan.

BigBox
En fryslåda där en tårta eller pizzor får plats utan problem. Oavsett om du förbereder ett barnkalas eller vill frysa in en älgstek – allt ryms i BigBox.

LowFrost
LowFrost minskar mängden isbildning i din frys för att eliminera behovet av frekvent avfrostning. Om avfrostning någonsin är nödvändig, har Boschs frysar med LowFrost en praktisk ventil för att det ska gå snabbt och utan krångel.

EasyAccess-hyllor
Hyllor i säkerhetsglas som kan dras ut till hälften. På så sätt kan varorna ställas in i och tas ut ur kylskåpet extra smidigt. Dessutom har du en bra överblick – till och med varor som hamnat längst bak syns och glöms inte bort.

Egenskaper

VarumärkeBosch
Art.Nr.KGV362WEAS
FärgVit
HängningHöger
UtförandeFristående
EnergieffektivitetE
SerieSerie 4
TypKyl/frys
Automatisk AvfrostningNej
Spänning230 V
Djup650 mm
DisplayNej
Höjd1860 mm
IsmaskinNej
Nettovolym Frys94 l
Nettovolym Kyl214 l
Bullernivå39 dB(A)
Ljudnivå39 dBa
Energiförbrukning226 kWh/år
Omhängbar DörrJa
KolsyremaskinNej
Vikt68,9 kg
Bredd600 mm
Volym308 l
EAN-nr4242005197606