Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Side by side Samsung RF65A977FSG
Side by side Samsung RF65A977FSG
Side by side Samsung RF65A977FSG
Side by side Samsung RF65A977FSG
Side by side Samsung RF65A977FSG
Side by side Samsung RF65A977FSG
Side by side Samsung RF65A977FSG

Side by side Samsung
RF65A977FSG

50 695 kr
Tillfälligt slut  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Side by side RF65A977FSG från Samsung är ett multimedia-kylskåp som möjliggör effektiv shopping, enhetsstyrning, lyssnande på musik etc.
Varumärke

Beskrivning

Side by side RF65A977FSG från Samsung är ett multimedia-kylskåp som möjliggör effektiv shopping, enhetsstyrning, lyssnande på musik etc.
Family Board
Berika familjelivet genom att dela nyheter, tillkännagivanden, ögonblick, foton och videor på Family Board. Använd bara startskärmen för att visa foton och videor, lägga till klistermärken, rita och skriva anteckningar (inklusive handskrivna) och dela dagliga planer eller länkar till webbplatser.

Kalender
Nu kommer du aldrig att sakna ett viktigt familjeevenemang igen. I kalenderapplikationen kan du dela och kontrollera scheman för alla familjemedlemmar. Du kan uppdatera dem direkt på kylskärmen eller på din smartphone genom att synkronisera dem med Google- och Microsoft -kalendrar.

Anteckningar, Att göra-lista, Galleri
Njut av rolig och effektiv kommunikation med din familj. Dela snabbt anteckningar, att göra-listor, klassscheman och foton med hjälp av anteckningsappen, att-göra-listan och galleriet. När någon närmar sig kylskåpet startas startskärmen automatiskt och visar vad du har sparat på det.

Prata med fingrarna - whiteboard
Du behöver inte längre leta efter en penna och ett papper för att lämna personliga meddelanden till familjemedlemmarna. Med White Board-applikationen kan du skapa dessa meddelanden genom att skriva och rita på skärmen med fingret. Du kan också använda uttryckssymboler och mottagaren av meddelandet kan enkelt svara på det.

SmartView-telefon/TV
Titta på TV-program eller få tillgång till onlineinnehåll. Med widgeten kan du snabbt börja strömma video eller sociala medier. SmartView-appen visar också innehåll från alla sorters Samsung Smart TV och låter dig visa och styra miljontals appar som är tillgängliga på din smartphone.

Se kylskåpets insida
Kontrollera vad som finns i kylskåpet när som helst och var som helst med din smartphone eller startskärmen. View Inside -kameror visar vilka produkter som finns i ditt kylskåp, så att du enkelt kan kontrollera vad som finns inuti utan att öppna dörren - och även när du handlar!

Tryck eller svep nedåt för att visa
Kontrollera vad som finns i kylskåpet genom att snabbt trycka snabbt två gånger på skärmen eller genom att svepa ner skärmen med fingrarna. även om startskärmen är avstängd, kan du klicka på Visa för att se vad som finns i kylskåpshyllorna med hjälp av View Inside-kamerorna. Omvänt, om skärmen är aktiv, låter QuickView dig se insidan av kylskåpet genom att svepa neråt skärmen med fingrarna.

Njut av en smartare livsstil - Bixby
Bixby på Samsung Galaxy-smartphones gör vardagen mycket enklare och effektivare. Ge honom bara ett kommando så kommer han att utföra det - från att sätta larm till att föreslå recept. Dessutom anpassar Bixby sig efter dina behov när det lär dig dina vanor och preferenser, vilket gör det mer och mer användbart över tid.

Bluetooth-samtal
Ring eller svara på samtal medan du lagar mat utan att behöva hålla i telefonen. Tack vare Bluetooth-anslutning ansluts kylskåpet sömlöst till din smartphone. Så du kan enkelt svara på ett samtal eller ringa önskat nummer med ett röstkommando. Förresten kommer du att undvika risken för att du tappar eller smutsar ner din telefon.

Flexibel förvaring
Behåll färskheten och smaken hos olika produkter genom att hålla dem i optimala förhållanden. Cool Select + är en separat kontrollerad zon med 5 förinställda lägen: Frysning, Mild frysning, Kött / fisk, Frukt / grönsaker och drycker. Du har också Flex Crisper för kött och Crisper + för frukt och grönsaker.

Beverage Center - vatten du gillar
Njut av snabb och enkel tillgång till uppfriskande kylt vatten - inklusive smaksatt vatten. Beverage Center erbjuder en BPA-fri automatisk påfyllningsbehållare full av filtrerat vatten där du kan lägga frukt eller örter. Tack vare dispensern kan du nå ett glas förfriskningar när som helst.

Dual Auto Ice Maker
Var redo för alla tillfällen med två typer av is. Dual Auto Ice Maker producerar både kuber och mindre Ice Bites , som kyler drycker mycket snabbare. Den kan generera 2,8 kg is om dagen och lagra upp till 3,1 kg. Eftersom den placeras i frysen tar den inte värdefullt utrymme i själva kylen.

Tidlös enkel och snygg design
Försköna ditt kök med en enkel men iögonfallande design. Kylskåpet erbjuder en tidlös, minimalistisk design med en vacker, platt dörr, ytterligare betonad av bristen på en extern vattendispenser. Dessutom behandlas de infällda handtagen med en antibakteriell beläggning för att skydda dem från kontaminering av mikroorganismer.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeSamsung
Art.Nr.RF65A977FSG
FärgSvart
HängningHöger/Vänster
UtförandeFristående
EnergieffektivitetF
Tillverkarens Art.Nr.RF65A977FSG
TypKyl/frys
Automatisk AvfrostningJa
Spänning230 V
Djup723 mm
DisplayJa
Höjd1825 mm
IsmaskinJa
Nettovolym Frys250 l
Nettovolym Kyl287 l
Ljudnivå37 dBa
KolsyremaskinNej
Vikt156 kg
Bredd912 mm
EAN-nr8806092094864