Kyl & frys från Siemens

Filtrera

5 892 kr

40 958 kr

3455
5892
40958
92396

Visa endast kampanjartiklar

(2)

Vit

(7)

Silver

(9)

Svart

(3)

541 mm

912 mm

540
541
912
920

Nej

(15)

Ja

(12)

230

(6)

240

(4)

Sortera

27 Produkter

Du har sett alla 27 produkter

Vitvaror från välkända märket Siemens är alltid ett bra val när du vill investera i såväl kvalitet, som funktion och modern design till ditt kök. Här på Bygghemma hittar du ett urval av högkvalitativa kylar och frysar från Siemens till riktigt bra priser.

Vad kännetecknar en kyl & frys från Siemens?

Siemens känsla för detaljer och innovativ teknik gör sig påmind i alla vitvaror, och är något som kännetecknar företagets produkter överlag. Med en kyl och frys från Siemens kan du lyfta ditt kök till en ny nivå, och glädjas åt vitvaror som verkligen bibehåller den höga standarden under många år framöver.

Hur installerar man nya vitvaror?

En kyl och frys må vara något otympliga att få plats, men installationen är i regel väldigt enkel. Oftast krävs inte mer än att plugga in en stickpropp eller två i ett vanligt jordat vägguttag. Eftersom en kyl i regel drar ganska mycket ström när den först sätts igång, kan det vara en god idé att använda en egen säkring för just kylen och frysen. Tänk också på att golvet kan vara lite ojämnt och att några justeringar kan behövas för att din nya kyl och frys ska stå rakt.

Kan jag beställa en kyl och frys på nätet?

Absolut. Här på Bygghemma är det alltid enkelt att handla på nätet, oavsett om du vill köpa en stor kyl och frys eller en liten inredningsdetalj. Ta en titt på vårt utbud av kvalitetssäkrade och prisvärda vitvaror, och beställ en ny kyl & frys från Siemens billigt, smidigt och bekvämt online här på bygghemma.se.

Höjdpunkter