Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Partycooler Smeg FAB10

Partycooler Smeg
FAB10

fr.13 995 kr
Välj Färg
Välj Hängning
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

SMEG Partycooler FAB10 är en dryckeskyl med en utmärkande 50-tals stil som lätt blir en mittpunkt i rummet. Det är inte bara en funktionell dryckeskyl, det är även en visuell upplevelse som ger dig en känsla av nostalgi och charm.
Varumärke

Beskrivning

SMEG Partycooler FAB10 är en dryckeskyl med en utmärkande 50-tals stil som lätt blir en mittpunkt i rummet. Det är inte bara en funktionell dryckeskyl, det är även en visuell upplevelse som ger dig en känsla av nostalgi och charm.
Design
Detta kylskåp från Smeg ger dig en unik 1950-talsdesign som passar alla snygga kök.

Kapacitet
Med en kapacitet på 135 l, justerbara glashyllor och speciella flaskbalkonghyllor erbjuder detta kylskåp tillräckligt med utrymme för flaskor och mat.

LED-lampa
LED-lampa ger dig jämnt strålande ljus som lyser upp hela kylskåpet och ger dig perfekt överblick över interiören. LED-lampor varar betydligt längre än andra belysningstyper och garanterar lägre energiförbrukning.

En viktig aspekt för Smeg är estetiken. De anser att designen inte bara handlar om utseende, utan även om hur användarna interagerar med produkten. Genom att skapa unika designlösningar och lägga stor vikt vid detaljer, skapar Smeg vitvaror som avspeglar människorna som bor i hemmen. Dessa vitvaror intar en central plats i hemmen, och samlar människor kring sig.

Smeg Partycooler FAB10 är utformad för att passa in i ditt hem, oavsett om det är en modern inredning eller en mer traditionell inredningsstil. Dryckeskylens 50-talsstil är unik och kommer att bli en snackis på varje fest. Den är enkel att använda och underhålla, och passar perfekt för både hemmabruk och för mindre verksamheter.

Det är viktigt att notera att Smeg Partycooler FAB10 inte kan monteras om så det är viktigt att tänka på placeringen innan man installerar den. Dryckeskylens stilrena och unika design i kombination med dess funktionalitet gör den till det perfekta valet för dig som vill ha en cool dryckeskyl till dina fester och tillställningar.

Egenskaper

VarumärkeSmeg
Art.Nr.FAB10HRBL5S
FärgCreme, Flerfärgad, Pastellblå, Pastellgrön, Rosa, Röd, Svart, Vit
HängningHöger, Vänster
Volym135 l
UtförandeFristående
EnergieffektivitetE
BelysningJa
TypPartycooler
Automatisk AvfrostningJa
Kabellängd1.5 m
Spänning230 V
Djup659 mm
DisplayNej
Höjd970 mm
Bullernivå35 dB(A)
Energiförbrukning88 kWh/år
KolsyremaskinNej
Vikt45.1 kg
Bredd545 mm
Tillverkarens Art.Nr.FAB10HLBL5, FAB10HLCR5, FAB10HLRD5, FAB10HLWH5, FAB10HRCR5, FAB10HRDIT5, FAB10HRPB5, FAB10HRPG5, FAB10HRPK5, FAB10HRRD5, FAB10HRWH5