Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Kylskåp

Filtrera

41kr
40945kr

Visa utvalda artiklar

(34)

0mm
1010mm

Svart

(90)

Vit

(71)

Silver

(56)

Röd

(8)

Grå

(10)

Stål

(7)

Beige

(4)

Krom

(6)

Blå

(4)

Orange

(4)

Grön

(7)

Gul

(2)

Rosa

(4)

Brun

(3)

Trä/natur

(10)

Flerfärgad

(2)

Lila

(2)

Guld

(2)

12

(17)

220

(3)

230

(106)

240

(32)

0mm
2030mm

Sortera

260 Produkter

Du har sett 36 av 260 produkter
1 av 8

Vanliga frågor om

Hur installeras kylskåp?
Finns det kylskåp med vinkyl?
Finns en integrerad modell?

En av de allra viktigaste vitvarorna att ha i hemmet är givetvis ett snyggt och bra kylskåp. Detta är en nödvändighet för att förvara matvaror och har även blivit en inredningsdetalj i köket som fint binder ihop den övriga inredningen.

Kylskåp för alla typer av hem

Ett snyggt och praktiskt kylskåp är något som alla kök måste ha. Du kan enkelt hitta just ditt kylskåp på nätet istället för att springa runt i affärer och leta. Vi har ett brett utbud som passar alla typer av hem, oavsett om du är ute efter en stor modell med både kyl och frys eller en mindre variant med kylfack som passar den mindre lägenheten. Vi har varor i olika färger och med olika ytbeläggningar så att du enkelt kan matcha din nya kyl med resterande inredning i ditt kök för att få till en helhet som tilltalar ögat. Klassiska vita kylar med frys, kylar med vinkylskåp och små behändiga modeller för ensamhushållet. Allt finner du i vårt breda utbud av högkvalitativa produkter och välkända märken. Vi har kylar för alla plånböcker så att du enkelt kan hitta den som passar din budget.

Kylskåp är mer än matförvaring

Att köpa kylskåp är en viktig investering, och hos oss kan du hitta ett kylskåp billigt som håller en hög standard och som är godkända enligt de rådande kraven på energiförbrukning och säkerhet. Ett kylskåp är så mycket mer än bara ett skåp för matförvaring. Det är en viktig inredningsdetalj och kan verkligen lyfta ett köks utseende. Välj en elegant rostfri kyl med eller utan frys, eller en modell med vattendispenser och ismaskin för att få en lyxig extradetalj i ditt hem. En klassisk vit modell passar de flesta hem, eller varför inte en färgglad retro-variant som ger hemmet ett roligt lyft och blir ett roligt samtalsämne när vännerna är på besök. Du kan även välja en integrerad modell som byggs in i den övriga inredningen , och är diskret och stilren. Oavsett tycke och smak finns det en kyl för dig och dina behov, oavsett hur din livssituation ser ut.

    5 snabba om kylskåp

  • - Välj mellan en uppsjö av olika storlekar & varumärken
  • - Välj mellan finesser som kolsyremaskin, automatisk avfrostning och display
  • - Hitta rätt spänning & energieffektivitet i filtreringen
  • - Välj mellan klassiskt svart eller silver till läckert rött eller blått
  • - Varför inte välja en ölkyl eller vinkyl för kylda drycker