Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Vinkyl Dometic E16FG Design
Vinkyl Dometic E16FG Design
Vinkyl Dometic E16FG Design

Vinkyl Dometic
E16FG Design

9 390 kr
Tillfälligt slut  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Vinkyl från Dometic.
- Vinerna visas bakom en glasdörr med UV-filter
- 3 utdragbara hyllor som rymmer 16 flaskor
- Diskret design och ljudnivå, endast 40 dB
- Separera olika sorters vin med två temperaturzoner
Varumärke

Beskrivning

Vinkyl från Dometic.
- Vinerna visas bakom en glasdörr med UV-filter
- 3 utdragbara hyllor som rymmer 16 flaskor
- Diskret design och ljudnivå, endast 40 dB
- Separera olika sorters vin med två temperaturzoner
Med två oberoende temperaturzoner kan du förvara dina röda och vita viner vid optimal serveringstemperatur - i ett skåp! Detta tunna vinkylskåp med glasdörr är ett elegant tillskott i alla kök eller festlokaler. Absolut ett absolut måste för vinälskare och gästvänliga värdar.

Egenskaper
- Två temperaturintervall med olika vinbevarande precis rätt temperatur
- Uppvärmnings- och kylfunktionen för att snabbt nå den inställda temperaturen och hålla den på ett tillförlitligt sätt
- Glidande hyllor i trä
- Ramlös treskiktsglasdörr med UV-filter
- Integrerat luftcirkulationssystem säkerställer en enhetlig temperaturfördelning
- Aktivt kolfilter och vattentanken ger ett komplett mikroklimat för lagring och mogning av vin
- Levereras med lås och nyckel för att hålla din dyrbara vinsamling säker
- LED-belysning i full höjd fram

Lågvibrationskompressor
Vinet behöver lugna och stabila förhållanden för att korken inte ska sticka ut. Därför använder vi en speciell, elektroniskt styrd växelriktarkompressor i våra vinkylar som genererar nästan ingen vibration alls. Kompressorns hastighet anpassas automatiskt till kylbehovet. När den inställda temperaturen uppnås fortsätter kompressorn att köra mycket tyst och med låg hastighet för att hålla temperaturen konstant.

Effektivt frontventilationssystem
Alla Dometic vinkylar är utrustade med ett effektivt ventilationssystem på framsidan. Varm luft från kompressorn strömmar direkt in i det främre ventilationsgallret, där det släpps ut - en unik fördel vid möbelinstallation.

Idealt klimat för finare viner
Förvaring av kvalitetsviner kräver en balanserad och stabil fuktnivå. Värden mellan 60 och 85 procent anses vara idealiska. Om fuktighetsnivåerna är betydligt lägre kommer fukten att avdunsta genom locket. Korken torkar, blir permeabel och skyddar inte längre vinet från syreintrång. Om luftfuktigheten är för hög, finns det risk för att mögel bildas i locket. Om du vill förvara vinet under en längre tid, var försiktig med att hålla miljön luktfri och tillräckligt ventilerad. Gaser och lukt tränger in i vinflaskan genom korkens porer och kan påverka vinets smak och bukett negativt. Dometic-vinkylskåp ger perfekta mikroklimatförhållanden för lagring och tillagning av vin.

UV-filtrering skyddar mot både värme och solljus
Det är ingen tillfällighet att viner nästan alltid har tonat glas: viner är mycket känsliga för ljus. UV-strålning påverkar vinets åldringsprocess signifikant. Det leder till kemiska reaktioner som resulterar i förlust av arom. Bara några veckor i ett starkt upplyst rum kommer att påverka smaken av vinet och. Ännu mer skadligt än artificiellt ljus är direkt solljus, som också genererar värme. Därför är alla Dometic-glasdörrkylskåp utrustade med specialisolerade och flerskiktade specialdörrar som är belagda med ett UV-filter för att säkerställa bästa möjliga skydd. För att förbättra den isolerande effekten injiceras argongas mellan dörrens glasskikt. Dessutom använder Dometic uteslutande LED-lampor i sina vinkylskåp.

Intelligent temperaturkontroll
Idag är det sällsynt att ett hotell, en restaurang och ett privat hem har en traditionell välvd källare. Lyckligtvis kan de nödvändiga mikroklimatförhållandena skapas på nytt med avancerad teknik. Dometic-vinkylskåp är utrustade med en speciell Heat-and-Cool-funktion som snabbt kan uppnå och på ett tillförlitligt sätt bibehålla den perfekta lagringstemperaturen. Intelligent elektronik gör nödvändiga justeringar med hänsyn till måltemperaturen och omgivningstemperaturen.

Två temperaturzoner
De flesta Dometic Design Range-vinkylskåp har två separata temperaturzoner som användaren kan ställa in till valfri temperatur mellan 5 och 22 ° C - till exempel en zon för rött vin och den andra för vitt vin. Alternativt kan en av zonerna justeras så att den passar kalla drycker. I alla fall uppfylls den förinställda temperaturen exakt. De blå lysdioderna på kontrollpanelen anger temperaturen vid varje ögonblick.

Njut av vinen när dem är som bäst
Tack vare Dometic E16FG vinkyl med dubbla zoner kan du njuta av vinets perfekta och nyanserade smak. Förvaringsförhållandena är perfekta och rymmer 16 flaskor vin - visas vackert på glidhyllor bakom en ramlös glasdörr och accentuerad av LED-lampor på båda sidor. Dess vattentank och luftcirkulationssystem ger det perfekta mikroklimatet för lagring och mognande av vin i hela skåpet. Ställ bara in två zoner till rekommenderade serveringstemperaturer - t.ex. 16 ° C för rött vin eller 8 ° C för vitt vin. Servera sedan vinet direkt från skåpet vid perfekt temperatur och njut av smaken!

Teknisk information
- Kapacitet: 16 flaskor
- Ljudnivå: 40 dB
- Nettovolym: 22 l
- Ingångsspänning: 220-240 V.
- Nominell ingångseffekt: 100 W
- Köldmedium: R600a
- Klimatklass: SN-ST
- Gångjärnstyp: Högerhänt
- Innerbelysning: Ja, LED

Mått
Höjd: 820 mm
Bredd: 295 mm
Djup: 575 mm

Fyllnadsvolymen för alla vinskåp i flaskor beräknas enligt en standard Bordeaux-flaska.

Egenskaper

VarumärkeDometic
Art.Nr.9600027051
FärgSvart
UtförandeFristående
EnergieffektivitetG
BelysningLED
LjuskällaJa
Tillverkarens Art.Nr.9600027051
GångdörrHöger
Hyllor3
TypVinkyl
Spänning230 V
Djup575 mm
Höjd820 mm
Nettovolym Kyl22 l
Bullernivå40 dB(A)
Energiförbrukning138 kWh/år
Antal Flaskor16
Antal Zoner2
Vikt31,5 kg
Bredd295 mm
EAN-nr6951218420606