Tvätt- & Torkpaket

Filtrera

10 290 kr

24 490 kr

10290
10290
24490
24490

Vit

(9)

bosch

(3)

cylinda

(2)

miele

(3)

samsung

(1)

Tvätt- och torkpaket

(9)

Endast snabbleverans

(8)

Sortera

9 Produkter

Du har sett alla 9 produkter

Tvätt är en syssla som är både tacksam och raka motsatsen. Att tvätta ger konkret och snabbt resultat men är tyvärr ett hemmajobb som aldrig slutar. För att underlätta och göra uppgiften än mer givande krävs att du har en bra utrustning. Det är ju ändå den som gör grovjobbet! Allra trevligast blir det när du köper tvättmaskin och torktumlare från Bygghemma. Ett paket med tvättmaskin och torktumlare gör jobbet maximalt enkelt och effektivt.

Varför är det bra att köpa tvättmaskin och torktumlare?

När du nappar på ett erbjudande om ett paket med tvättmaskin och torktumlare kommer du att få ett bättre pris än om du skulle köpa delarna separat. Det är praktiskt att ha torktumlare i samma fabrikat som tvättmaskinen.

Vilket paket med tvätt och tork ska man välja?

Här beror det lite på hur många personer som finns i hushållet och hur mycket ni tvättar. En stor barnfamilj kommer troligen att använda tvättmaskin och torktumlare flitigare än du som är singel. Välj tvättmaskin med torktumlare efter behov.

Vad skiljer olika paket åt?

Olika paket kan skilja sig åt i detaljer som energiklass eller bullernivå. Men oavsett om du väljer Bosch tvätt- och torkpaket eller Cylinda tvätt och tork kommer du att få hem kvalitetsprodukter som håller i många år.

Hur monteras tvättmaskin och torktumlare?

Maskinerna kan alltid monteras sida vid sida. De flesta modeller kan också monteras på höjden med torktumlaren överst. Kontrollera den modell du vill ha, men låt gärna en yrkeskunnig sköta själva installationen. Tvätt- & torkpaket handlar du givetvis billigt online hos oss.