Samsung tvättmaskin

Filtrera

4 490 kr

4 990 kr

595
4490
4990
39473

Visa endast kampanjartiklar

(3)

Vit

(3)

6 kg

8 kg

5
6
8
12

230

(3)

A+

(1)

A+++

(2)

Sortera

3 Produkter

Du har sett alla 3 produkter

Att köpa en ny tvättmaskin är en stor investering, därför vill vi på Bygghemma erbjuda dig effektiva tvättmaskiner av hög kvalitet som passar just dina behov. Med en tvättmaskin från Samsung är du garanterad ett bra tvättresultat med minimalt slitage. Köp din Samsung tvättmaskin online hos oss på bygghemma.se och se fram emot rena och fräscha kläder till ett billigt pris.

Är det garanti på en tvättmaskin från Samsung?

Ja, Bygghemmas tvättmaskiner från Samsung har en garanti på minst 2 år. Modeller som drivs av digital inverter eller quiet drive-motorer har däremot en garanti på hela 10 år. Detta eftersom att de förbrukar mindre energi och håller längre. Om du har frågor gällande garantin på din Samsung tvättmaskin är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Hur installeras Samsung tvättmaskin?

Följ installationsmanualen när du installerar din Samsung tvättmaskin från Bygghemma. Steg ett är att välja en lämplig plats. Skruva transportskruvarna och lägg dem i säkert förvar. Sedan måste fötterna justeras så att tvättmaskinen står plant. Därefter är det dags att ansluta medföljande vattenslang och avloppsslang. Om det inte finns en golvbrunn behövs ett vattenlås. När du är klar med alla steg är du redo att slå på strömmen och upptäcka möjligheterna hos din nya Samsung tvättmaskin från Bygghemma.