Värmelåda | Håller måltiden varm

Filtrera

4 990 kr

13 196 kr

4990
4990
13196
13196

Visa endast kampanjartiklar

(1)

Svart

(7)

Silver

(7)

Vit

(3)

Beige

(1)

bosch

(5)

gram

(1)

miele

(4)

siemens

(3)

smeg

(2)

594 mm

597 mm

594
594
597
597

Värmelåda

(15)

Sortera

15 Produkter

Du har sett alla 15 produkter

En del upplever att mikrovågsugnar inte räcker till när man ska värma mat eller att man behöver ett komplement. Om man vill hålla hela måltiden varm i väntan på att familjen ska samlas behövs nämligen något annat. Det finns faktiskt en praktisk lösning och det är att välja en värmelåda. Värmelådan har funnits ett bra tag på marknaden, men allt fler upptäcker de många möjligheter som värmelådan erbjuder. Hos oss på Bygghemma.se finns det flera olika modeller av värmelådor som du kan köpa online till billiga priser.

Vad har värmelådan för funktion?

Värmelådan har flera funktioner. Den främsta är att hålla maträtter varma. Fördelen med att värma maten i en värmelåda är också att det bevara smaken och konsistensen bättre. Dessutom är det en perfekt funktion när man har flera i hushållet som ska samlas och äta middag.

Förutom att hålla maten varm, vad kan man mer använda värmelådan till?

Vill man exempelvis laga en stek på låg temperatur för att bevara saftigheten och så den blir sådär perfekt mör är värmelådan perfekt. Det är också ett bra sätt att värma tallrikar, precis som de gör på fina restauranger.

Passar alla värmelådor till alla ugnar?

Nej, de beror på modell och det framgår under produktbeskrivningen. Olika ugnar har olika storlekar och möjligheter att installera en värmelåda.

Vilka temperaturer håller värmelådan?

De allra flesta håller temperaturer mellan 30 till 80 grader, det gör att värmen hålls betydligt bättre och ger en jämnare värme mot en mikrovågsugn. Många tycker att det är ett perfekt komplement till mikrovågsugnen.