Elkamin – 3 moderna elkaminer som passar perfekt i sovrummet

Tänk att få somna till en brasa! Med en elektrisk kamin höjer du myskänslan i sovrummet utan att riskera att det börjar brinna. Förutom säkerheten och smidigheten är den stora fördelen att elkaminen också kan användas som uppvärmningskälla under kalla dagar.


Läs också: Kamin utan skorsten – vi jämför 3 prisvärda alternativ

 

En elkamin ansluter du enkelt via vägguttaget och styr via en fjärrkontroll. Den ger både värme och ett sprakande sken och kan placeras i stort sett var som helst och i vilket rum som helst. Ljusstyrkan och flam-mönstret går i de flesta fall att variera och det går att köra kaminen både med och utan värme. En del modeller går att bygga in i väggen medan andra är helt fristående. Här nedan tipsar vi om tre av våra favoritelkaminer just nu!   

 

Elkamin sovrum

1. Elektrisk Kamin Tagu Powerflame Electric Fire

Inbyggnadsbar elektrisk kamin med Plug & Play-funktion. Med ett djup på endast 15 cm kan den lätt ramas in i murpisar eller väggar. Kaminen kontrolleras dessutom var som helst med hjälp av den medföljande multifunktionella fjärrkontrollen. Kaminen är miljövänlig och budgetvänlig och den håller rätt temperatur vid rätt tidpunkt. Ställ in värmeplanen för varje veckodag och njut av ett varmt rum när du vill. Kaminen är den tystaste värmaren Tagu någonsin har utvecklat och på natten kan du använda Sleep Timer-funktionen och somna i en mysig atmosfär. Flam-effekten kan fungera med eller utan värmen, så att du kan njuta av din eldstad året runt.

KÖP HÄR: Elektrisk Kamin Tagu Powerflame Electric Fire

 

 

 

Elkamin sovrum Tagu Hagen

2. Elektrisk Kamin Tagu Hagen

Tagu Hagen tar minimalism i kaminvärlden till en ny nivå. Hagen är speciellt utformad för att lägga till elegans i små utrymmen. Det är en av de mest prisvärda eldstadsmantlarna i modern stil på marknaden och kan ge en mysig atmosfär i alla rum i ditt hem. Kaminen kontrolleras dessutom var som helst med hjälp av den medföljande multifunktionella fjärrkontrollen. 

KÖP HÄR: Elektrisk Kamin Tagu Hagen

 

 

Elkamin Tagu Frode

3. Elektrisk Kamin Tagu Frode

Stilren, elektrisk öppen spis med en skandinavisk touch. Med en utrymmesbesparande design som bara är 250 mm djup är den lätt att placera eller flytta vid behov. Kaminen är miljövänlig och budgetvänlig och den håller rätt temperatur vid rätt tidpunkt. Ställ in värmeplanen för varje veckodag och njut av ett varmt rum när du vill. Kaminen är den tystaste värmaren Tagu någonsin har utvecklat och kan värma rum upp till 37 kvadratmeter. På natten kan du använda Sleep Timer-funktionen och somna i en mysig atmosfär. Flam-effekten kan fungera med eller utan värmen, så att du kan njuta av din eldstad året runt.

 

KÖP HÄR: Elektrisk Kamin Tagu Frode

 

Se våra elkaminer

Läs också: Bygga eldstad – 5 snygga alternativ om du vill ha en eldstad utomhus