Elektrisk Kamin Tagu Frode

Elektrisk Kamin Tagu Frode
Elektrisk Kamin Tagu Frode
Rek. pris 5 295 kr
5 030 kr

Delbetala från  106 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Elektrisk Kamin Tagu Frode är en stilren, elektisk öppen spis med en skandinavisk touch. Om du letar efter en enkel men elegant eldstadsmantel ska du inte leta längre än Frode. Det är ett prisvärt och säkert sätt att lägga till en mysig atmosfär till ditt hem. Kaminen kontrolleras var som helst med hjälp av den medföljande multifunktionella fjärrkontrollen.
Kaminen erbjuder en utrymmesbesparande design som bara är 250 mm djup och passar perfekt i ditt vardagsrum, kontor eller sovrum. När du väl har sett Frode personligen kommer du uppskatta dess enkla montering och minimalistiska design med enkla linjer.

Denna kamin är miljövänlig och budgetvänlig och den håller rätt temperatur vid rätt tidpunkt. Ställ in värmeplanen för varje veckodag och njut av ett varmt rum när du vill.

Kaminen håller en skön temperatur medan du sparar energi tack vare den inbyggda digitala termostaten. Om ett fönster är öppet eller temperaturen plötsligt sjunker stannar TAGU PowerFlame brandbox automatiskt. Inställningarna på skärmen försvinner efter en minut.

Kaminen är den tystaste värmaren Tagu någonsin har utvecklat och kan värma rum upp till 37 kvadratmeter. På natten kan du använda Sleep Timer-funktionen och somna i en mysig atmosfär.

Flammeffekten kan fungera med eller utan värmen, så att du kan njuta av din eldstad året runt. Flammeffekten går på 10W, vilket är mindre än en vanlig glödlampans energiförbrukning. Glödbädd och stockar är speciellt utformade för att maximera flammaeffekten.

Egenskaper

VarumärkeTagu
Art.Nr.FM461-GR1T
TypElektrisk Kamin
Djup250 mm
Höjd883 mm
Max Rumstorlek37 m2
Effekt1500 W
Vikt20 kg
Bredd990 mm
FärgGrå, Trä/Natur, Vit