Inreda förråd – 5 förvaringsmöbler för dig som gillar ordning och reda

Inreda förråd – 5 förvaringsmöbler för dig som gillar ordning och reda

Är du trött på att behöva leta efter verktyg, grillredskap och picknickgrejer bland kartonger och stökiga hyllor? Här tipsar vi om fem förvaringsmöbler som ser till att du får områdets snyggaste och mest välsorterade förråd.

Av Bygghemma-redaktionen2020-11-25


Läs också: Så förvarar du veden snyggt och säkert utomhus

Läs också: Det ska du tänka på när du köper fönster; priser, mått och tillval


Att hålla ordning och reda i förrådet, garaget eller snickarboden är en konst som få bemästrar till fullo. Och det kanske inte är så konstigt med tanke på hur mycket smått och stort som ska samsas på liten yta, användas, fyllas på, tas ut och ställas tillbaka igen. Men med rätt förvaringsmöbler underlättar du både letandet, sparar tid i dina projekt och får ett utrymme som tål att visas upp!

 

Verktygspanel Teng Tools

Verktygspanel Teng Tools är en lackerad perforerad verktygsplåt för t ex krokar och väggställ. Monteras på väggen med medföljande skenor. Passar även perfekt till arbetsbänk TWB2000.

 

Verktygsskåp Teng Tools

TCB80C verktygsskåp är ett grunt väggskåp som inte tar onödig yta i anspråk. Utrustad med kombinationslås för trygg förvaring.

 

Verktygsvagn Homeworx

Verktygsvagn Homeworx har totalt sju lådor och två sidodörrar. Lådorna har centrallåsning med nyckel som medföljer. Sidoluckorna är försedda med gasdämpare och döljer tio förvaringsaskar samt perforerade verktygstavlor med tolv medföljande krokar. Vagnen har fyra hjul varav ett hjulpar är fast och ett par är svängbara (kan låsas vid behov).

 

Sortimentskåp 918-02 Raaco

Sortimentskåp 918-02 Raaco. Det perfekta förvaringsskåpet för alla dina skruvar, spikar, muttrar m.m.. Tillverkad av lackerat stål med lådor av polypropylen.

 

Lagerhylla 450-40 Raaco

Lagerhylla 450-40 Raaco är en praktisk och snygg förrådshylla i galvaniserat stål. Utrustad med fyra hyllor med en bärförmåga på 100 kg jämnt fördelat per hyllplan. Stolparna kan delas vid halva höjden.


Se all verktygsförvaring

Se fler smarta tillbehör till förråd

Se våra monteringsklara förrådsbyggnader


Läs också: Bäst i test takboxar