Verktygsförvaring

En uppsättning verktyg är en bra investering för dig som ofta sysselsätter dig med diverse bygg- och renoveringsprojekt. Du kan enkelt skapa ordning och reda genom att ha alla prylar samlade på ett och samma ställe. Vi erbjuder verktygsförvaring för både små och stora verktyg.

  Verktygsförvaring

  Få stöd och inspiration från våra guider

  (Se alla guider)
  Bland tigersågar och skruvdragare - att välja elverktyg

  Vanliga frågor

  Bland tigersågar och skruvdragare - att välja elverktyg

  Läs guiden

  Verktygsförvaring

  Smidig förvaring för dina verktyg

  Om du har skrymmande verktyg som tar stor plats löser du det smidigast genom att köpa en större verktygslåda. Vi har låsbara modeller som är damm- och fukt-tätade för dig som behöver trygg och säker verktygsförvaring. Du kan också enkelt samla alla lösliggande spikar och skruvar i en mindre förvaringslåda, eller tillsammans med dina verktyg i en större verktygslåda. Vi har förvaring som passar alla dina behov.

  Undvik att frustrerat leta efter alla dina utspridda verktyg och införskaffa din verktygsförvaring redan idag. Hos oss hittar du allt för hus och hem och du köper enkelt till ytterligare förvaring i takt med att din samling växer. Vi har ett stort och prisvärt utbud för hemmafixaren. Besök vår stora onlinebutik!