Inredning lekstuga – 10 tips att inspireras av

Lekstuga i modern stil, ett fullt utrustat kök eller en egen arbetsbänk. Här bjuder vi på tio tips för dig som har eller funderar på att skaffa lekstuga till barnen.


Läs också: Bästa uteleksakerna till trädgården

  

Lekstuga Harry
Lekstuga Harry är perfekt till dig som har ett hus i nyare stil och gillar modern design. Plats för mysig inredning som ger utrymme till barnens kreativa lekar.

 

 

Lekstuga Axi Laura
Laura är en spännande lekstuga som bjuder in till kul lek. Utrustad med både stege och rutschkana.

 

 

Blomlåda Axi
Utrusta din lekstuga med en mysig och dekorativ blomlåda. Bidrar med ett hemtrevligt intryck och barnen kan vattna och pyssla med blommorna.

 

 

Lekbord Axi Nick
Nick är picknickbordet som lätt förvandlas till ett lekbord med baljor för vatten eller sand. Perfekt att placera i anslutning till lekstugan!

 

 

Staffli Step2
Ett tåligt staffli är en utmärkt sysselsättning i lekstugan. Här är ena sidan en whiteboard och den andra en griffeltavla. Båda sidorna har dessutom klämmor för att t.ex. kunna sätta upp en målarbok.

 

 

Organiserare Step2 Corvette
Håll ordning i lekstugan med organiserare Corvette. Nio rymliga lådor att förvara leksaker och pyssel i.

 

 

Leksakskök Step2 Lifestyle Deluxe
Lifestyle Deluxe, leksakskök med många roliga funktioner. Spisen, ugnen, micron, diskmaskinen, telefonen och lampan har elektriska funktioner som gör lekandet ännu mer spännande.

 

 

Leksakskök Step2 Dream Kitchen
Leksakskök Dream Kitchen är ett gulligt kök med fönster över diskhon för att ge en extra känsla av äkthet. Spisen, ugnen, micron, telefonen och lampan har elektriska funktioner.

 

 

Arbetsbänk Step2 Real Projects
Arbetsbänk Real Projects gör lekstugan till en liten snickarbod. Utrustad med många roliga funktioner, ordentligt med förvaring och ett fungerande skruvstäd.

 

 

Verkstadsbänk Step2 Deluxe
Låt kreativiteten flöda med verkstadsbänk Deluxe. Här finns flera häftiga funktioner som t.ex. en fungerande skruvdragare/borrmaskin med utbytbara bits, samt en lampa över arbetsbänken som lyser upp barnens projekt.


Våra lekstugor

Se alla lekredskap för utelek


Läs också: Inspiration barnrum – fina lampor för barn 0-6 år