Bästa löpbanden: De sålde mest under 2019

Har du svårt att bestämma dig för vilket löpband du ska köpa? Vi har tagit reda på vilka löpband som var mest populära hos våra kunder under förra året.

Löpbandet är det perfekta komplementet i hemmagymmet. Att springa eller gå som motionsform passar de allra flesta eftersom du själv kan välja vilken fart du ska hålla. Med ett löpband kan du dessutom hålla igång oavsett årstid och väder. Här nedan har vi listat de löpband som sålde mest hos oss under 2019. Sett till försäljningstoppen kan vi konstatera att löpbanden från Master Fitness står högt i kurs.  

 

5 tips när du väljer löpband 

1. Mät så att du har plats. Ett löpband är stort och tungt, se till att den kan stå på ett ställe där den inte behöver flyttas på. 

2. Välj ett löpband med tillräckligt stark motor, åtminstone 1,5 hk. Det gäller särskilt om du ska träna ofta och/eller springa på bandet.

3. Titta även på maxhastigheten. Ska du springa intervaller eller hålla ett högt tempo bör bandet klara cirka 20 km/h. 

4. Vill du få ut mer effekt av din träning kan det vara en fördel om löpbandet går att luta (t.ex. för backträning).

5. Välj ett löpband som står stadigt på golvet. Ju mer högintensiv träning desto viktigare att löpbandet är stabilt.

 

Topp 5: mest populära löpband 

1. Master Fitness T25

2. Master Fitness T20

3. Master Fitness T65

4. Master Fitness T10

5. Master Fitness T30

 

 

 

Löpband master fitness t25

Mest sålda! Master Fitness T25

Löpband med fullstor löpyta och stark motor på 2,5 hk. Maxhastighet på 20 km/h gör att den passar utmärkt även till intervallpass. Bandet är enkelt att fälla upp och rulla undan efter avslutat träningspass. Rek. pris 11 500 kr. 

 

KÖP HÄR: Löpband Master Fitness T25

 

 

 

2:a plats. Master Fitness T20

Löpband med motor på 2 hk och en maxhastighet på 16 km/h. Går att luta hela 16 procent, så att du även kan träna backträning. Maskinen tar liten plats efter uppfällning och är enkel att stuva undan. Rek. pris 8 490 kr. 

 

KÖP HÄR: Löpband Master Fitness T20

 

 

 

Löpband Master fitness t65

3:e plats. Master Fitness T65

Löpband med motor på 2 hk, maxhastighet på 20 km/h och lutningsintervall på 0-15 procent. Perfekt för dig som är ute efter ett tåligt, stabilt och starkt löpband i modern design. Går ej att fälla ihop.  Rek. pris 20 000 kr. 

 

KÖP HÄR: Löpband Master Fitness T65

 

 

 

Löpband Master fitness t10

4:e plats. Master Fitness T10

Löpband med motor på 1,5 hk och maxhastighet på 13 km/h. Huvudsakligen avsett för motionärer som sällan springer längre än en mil eller för dig som tränar powerwalk. Dämpat band gör träningen skonsam. Rek. pris 6 000 kr. 

 

KÖP HÄR: Löpband Master Fitness T10

 

 

 

5:e plats. Master Fitness T30

Löpband med rejält tilltagen motor på 2,5 hk för att klara av att driva bandet även för motionärer som väger över 100 kg. Löpytan är extra stor för att vara en maskin avsedd för hemmabruk. Maxhastighet 20 km/h. Rek. pris. 11 990 kr.

 

KÖP HÄR: Löpband Master Fitness T30

 


Se alla våra löpband här