Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

3 snygga strömbrytare; moderna, retro och svarta

Klassiska strömbrytare i all ära, men vi lovar att det lönar sig att satsa lite extra på denna till synes lilla detalj. Och framförallt hitta en variant som passar stilen på ditt hus eller lägenhet. Här tipsar vi om tre snygga strömbrytare i olika stilar.

Av Bygghemma-redaktionen2023-11-30


Se fler strömbrytare här

Se allt inom elinstallation

Låt inte slumpen avgöra vilken strömbrytare du ska ha. Satsa på en stil som passar ditt hem och som går igen även i eluttag och andra installationer. Som inspiration har vi nedan valt ut några av våra favoriter.


Moderna strömbrytare

Dimmer från Gelia i skandinavisk design med ett modernt uttryck. Dimmern kan kopplas till LED 3-24 W och passar också för lågvoltshalogen 30-200 W, glödljus 30-200 W och halogenlampor 30-200 W. Levereras inklusive fästklor som används när du ska installera apparaten i äldre installationer. 

 

Snygga strömbrytare - Dimmer Gelia 

KÖP HÄR: LED-Dimmer Gelia Infälld 3-24W

 

 

Strömbrytare retro

Om du bor i ett äldre hus eller lägenhet är det snyggt att anpassa strömbrytarna efter stilen på huset. Idag finns det strömbrytare som passar till allt från sekelskiftesstil till funkis. En av våra favoriter är Renova, en strömbrytare som är perfekt om du älskar 50- och 60-talet. Renova finns även i svart om du föredrar det. Och självklart finns det även matchande eluttag.

Vippströmställare Schneider Electric Renova Trapp Bp Vit

KÖP HÄR: Vippströmställare Schneider Electric Renova Trapp Bp Vit

 

Svarta strömbrytare

Svarta strömbrytare kan ge både ett modernt och rustikt intryck beroende på övrig inredning och stil. Med en mörk tapet eller mörk väggfärg kan de smälta in bättre än vita strömbrytare, medan om du har ljusa väggar kan de bli ett snyggt statement. Strömbrytare Elko-Plus har dessutom en diskret formgivning som passar i de flesta hem.

Strömbrytare Elko

KÖP HÄR: Strömbrytare Elko Plus Dubbeltrapp Skruv

 

Läs också: 4 snygga eluttag; infällda, moderna, retro och svarta

Läs också: Jordfelsbrytare funktion – så ökar du säkerheten hemma

Läs också: Köpguide robotdammsugare

 

Populära artiklar