Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

7 inspirerande tips till din TV-vägg

Är det dags att ändra om framför tv-väggen i vardagsrummet? Vi har valt ut sju favoriter bland våra tv-tillbehör och möbler just nu. Allt från snygga bänkar till smarta väggfästen till tv:n.

Av Bygghemma-redaktionen2023-02-07


Vårt sortiment av TV-bänkar och mediamöbler 


Att slå sig ner i soffan framför TV:n efter en lång dag är ett underskattat privilegium. Men vardagsrummet är inte bara en plats för avkoppling, utan även en samlingsplats för familj och vänner. Låt dig inspireras av våra sju utvalda tips till TV-väggen och förvandla ditt vardagsrum till en inspirerande plats för lugna stunder och mysiga filmkvällar.


- TV-bänk inspiration - 

TV vägg inspiration - TV-bänk Palma

Valnötsfärgad TV-bänk

TV-bänken Palma är en smakfull valnötsfärgad möbel med det lilla extra. Med raka linjer, släta ytor och vinklade metallben är formgivningen både sofistikerad och modern.

KÖP HÄR: TV-Bänk Bloomington Palma 156 cm

 

TV vägg inspiration - TV-bänk Kuokso

TV-bänk med mysfaktor

En möbel som bidrar till den härliga filmstämningen. Om du letar efter en möbel som kommer att passa till alla inredningsstilar blir denna TV-bänk det perfekta valet. Tack vare sina neutrala färger och material blir tv-bänken ett perfekt tillskott både i vardagsrummet samt sovrummet.

KÖP HÄR: TV-Bänk In Living Kuokso 158 cm med LED-belysning

 

TV vägg inspiration - TV-bänk Diany

Snygg tv-möbel med hyllor

En modern TV-bänk med tre dörrar och öppna fack. Detta är en mycket snygg möbel som har rika inredningsdetaljer med sina medföljande hyllor. Hyllorna har gott om förvaringsutrymme och blir ett mycket fint tillskott till tv-rummet.

KÖP HÄR: TV-bänk Homemania Diany inkl. Hylla


Se hela vårt sortiment av TV-bänkar
 


- Vridbart väggfäste till TV:n - 

TV vägg inspiration - Väggfäste

Smidigt väggfäste till din TV

Med ett väggfäste kan du njuta av din TV till max. Du kan vrida väggfästet upp till 120° och luta det upp till 15°. Installationen är extremt enkel och görs på nolltid. Väggfästet är lämpligt för TV-apparater från 40 till 77 tum och väger upp till 35 kg.

KÖP HÄR: QUICK TVM 1625 Full-Motion TV väggfäste

Se allt inom väggfäste för TV 


- TV med ram - 

TV vägg inspiration - Samsung The Frame

Låt TV:n bli en del av tavelväggen

The Frame från Samsung är en TV designad för att smälta in. I den smäckra ramen kan du välja att visa ett konstverk eller foto när TV:n är avstängd. TV:n nedan är 43 tum men den finns naturligtvis i flera storlekar. Ramen är utbytbar och finns i olika utföranden. 

KÖP HÄR: TV Samsung The Frame QE43LS03B

Våra TV-apparater från Samsung

Se olika ramar bland våra TV-tillbehör


- TV på stativ - 

TV vägg inspiration - Golvstativ

TV-stativ på golvet

Med ett golvstativ kan du fritt placera din TV utan fasta ytor eller väggar. Ett bra alternativ när du inte vill borra hål i väggen. Golvstativet är en utmärkt lösning för t.ex. placering i hörn. Det är också möjligt att förankra fästet på väggen med säkerhetsfästen för att förhindra tippning.

KÖP HÄR: Mozi Art Series FS-2 Golvstativ

 

TV vägg inspiration - TV-stativ

Stilrent TV-stativ

Ett modernt TV-stativ som är ett blickfång för alla typer av inredningar. Lämplig för platta skärmar med en skärmdiagonal på 32""- 65"". Stativet har fem olika höjdinställningar för att placera TV:n i perfekt höjd. 

KÖP HÄR: TV-ställ Hama


Läs också: Snygg tv-bänk som piffar upp hemmet – 5 tips

Läs också: Så väljer du rätt TV till ditt hem

Läs också: Bästa väggfäste tv: expertens tips på väggfästen för olika behov

 

Populära produkter under kategorin Mediamöbler

Populära artiklar