Mediamöbel

Filtrera

1339kr
13035kr
1339
1339
13035
13035

Visa endast kampanjartiklar

(1)

bloomington

(1)

in living

(43)

manor house

(1)

sky furniture

(1)

tenzo

(5)

Brun

(9)

Vit

(30)

Svart

(17)

Grå

(7)

Mässing

(1)

Trä/natur

(3)

Orange

(1)

Beige

(1)

Gul

(1)

Stål

(1)

Transparent

(1)

35cm
240cm
35
35
240
240
13cm
60cm
13
13
60
60

Endast snabbleverans

(4)

Sortera

51 Produkter

TV-Bänk In Living Hampton 4 Lådor 1 Hylla

Leveranstid 2-3 veckor

TV-Bänk In Living Hampton 180

Leveranstid 2-3 veckor

TV-Bänk In Living Waltham

Leveranstid 2-3 veckor

TV-Bänk In Living Miller Marmor

Leveranstid 2-3 veckor

TV-Bänk In Living Hampton 120

Leveranstid 2-3 veckor

Vanliga frågor

Vad ska jag tänka på när jag väljer mediamöbel?
För att gömma sladdar, vilken mediamöbel ska jag välja?
Vad erbjuder Bygghemma för slags mediamöbler?
Du har sett 36 av 51 produkter
1 av 2

Har du en TV, stereo eller annan elektronik i hemmet? Då behöver du förmodligen också en möbel att placera det på. Idag använder de flesta av oss någon form av elektronik, och därför finns det också många mediamöbler online att köpa. Välj med fördel en möbel som på ett snyggt och effektivt sätt gömmer alla sladdar till produkterna. Vilken modell, utformning, färg och material som du väljer beror dels på var den ska placeras och dels på hur ditt hem ser ut i övrigt och vad som passar hos just dig. Här får du lite information och inspiration som kan hjälpa dig på vägen till din drömmöbel!

Tips när du ska köpa mediamöbel

De flesta av oss vill ha ett snyggt hem, och vill därför gömma sladdar och elektronikprylar så gott det går. Många mediamöbler har därför bra förvaring i form av lådor och skåp där du kan stänga in till exempel sladdar, modem eller DVD-spelare. Höjden är också viktig att tänka på när du väljer din mediamöbel. Om du ska placera en TV på den bör den till exempel inte vara för hög så du behöver sträcka på huvudet varje gång du ska titta på TV. För en CD- eller vinylspelare kan en vägghängd hylla passa lika bra som en golvhylla. Vita möbler, liksom träfärgade möbler passar de flesta hem, men det finns även mediamöbler i många andra färger och material.

Tänk på hur ditt hem ser ut

En av de viktigaste aspekterna att tänka på när du köper en mediamöbel är hur ditt övriga hem ser ut, så möbeln matchar bra med hemmets inredning. På det här sättet smälter möbeln in på ett snyggt sätt. Idag kan du hitta många billiga mediamöbler online, till exempel hos oss på bygghemma.se. Leta dig fram till en möbel som faller dig i smaken!