5 snygga fönsterskydd som minskar insynen

Fönsterfilm är ett enkelt och prisvärt sätt att minska insyn och skydda dig och dina blommor mot stekande sol. Med rätt val kan det dessutom bli riktigt snyggt.

 

Läs också: 7 inredningstips som förvandlar altanen till ett extra vardagsrum

 

Vad är fönsterfilm?

Fönsterfilm är ett fönsterskydd som du kan sätta upp på dina fönster för att begränsa insynen utan att förlora ljuset. Perfekt om du har ett fönster i hallen eller badrummet där du inte vill att folk ska kunna titta in. Du kan också begränsa insynen delvis genom att endast sätta fönsterfilm på nedre delen av fönstret, till exempel om du har ett utsatt läge i sovrummet eller i köket. Har du fönster i soligt läge skyddar filmen mot direkt solljus och kan även sänka inomhustemperaturen något.

 

Hur sätter jag upp en fönsterfilm?

Vid montering dras den tunna skyddsplasten bort och filmen sätts fast med hjälp av lite vatten. Vattnet gör det dessutom möjligt för dig att justera filmen något när den väl sitter på plats. Om du inte blir nöjd med ditt första försök är det bara att dra ner fönsterfilmen och börja om. Eftersom filmen fastnar på fönstret tack vare statisk elektricitet behöver du inte oroa dig för eventuella limrester när filmen ska plockas ner.

 

 

Fönsterfilm

Fönsterfilm Frost Vit

Fönsterfilm i frostat utseende. Filmen är av hög kvalitet och skyddar mot insyn och direkt solljus. UV-skydd och statisk förmåga är testade och godkända med högt utfall.

KÖP HÄR: Fönsterfilm Unikgruppen Frost Vit 90x200 cm

 

 

Fönsterfilm

Fönsterfilm 3D Prismor Skärvor

Fönsterfilm med prismaliknande utseende. Filmen är av hög kvalitet och skyddar mot insyn och direkt solljus. UV-skydd och statisk förmåga är testade och godkända med högt utfall.

KÖP HÄR: Fönsterfilm Unikgruppen 3D Prismor Skärvor 45x200 cm

 

 

Fönsterfilm

Fönsterfilm Blommor Vit

Fönsterfilm i frostat utseende med vita blommor. Filmen är av hög kvalitet och skyddar mot insyn och direkt solljus. UV-skydd och statisk förmåga är testade och godkända med högt utfall.

KÖP HÄR: Fönsterfilm Unikgruppen Blommor Vit 60x200 cm

 

 

Fönsterfilm

Fönsterfilm Cirklar med färg

Fönsterfilm i frostat utseende med delvis färgade cirklar och rektanglar. Filmen är av hög kvalitet och skyddar mot insyn och direkt solljus. UV-skydd och statisk förmåga är testade och godkända med högt utfall.

KÖP HÄR: Fönsterfilm Unikgruppen Cirklar med färg 90x200 cm

 

 

Fönsterfilm

Fönsterfilm Frost Linjer

Fönsterfilm med frostade linjer. Filmen är av hög kvalitet och skyddar mot insyn och direkt solljus. UV-skydd och statisk förmåga är testade och godkända med högt utfall.

KÖP HÄR: Fönsterfilm Unikgruppen Frost Linjer 60x200 cm

 

Se alla fönsterskydd och fönsterfilmer här