Fönsterfilm & fönsterskydd

Filtrera

139 kr

329 kr

139
139
329
329

Grå

(25)

Vit

(3)

Transparent

(15)

Flerfärgad

(6)

unikgruppen

(49)

Fönsterfilm

(28)

Statisk fönsterfilm som skyddar mot insyn

(21)

Endast snabbleverans

(49)

Sortera

49 Produkter

Du har sett 36 av 49 produkter
1 av 2

Är du trött på att förbipasserande går och tittar rakt in genom dina fönster? Då kan det vara dags att investera i någon form av insynsskydd till fönste. Dessa skydd fästs enkelt på dina fönster och hindrar nyfikna ögon från att se in i ditt hem. Skydden finns i ett flertal olika storlekar och du väljer själv hur mycket av dina fönster du vill täcka. Om du bor på markplan kan du eventuellt behöva täcka hela fönstret, i annat fall kan det räcka med den övre eller undre halvan. Produkten är dessutom enkel att montera och går utmärkt att plocka bort vid behov.

Slipp nyfikna blickar

Hos oss på bygghemma.se finner du ett stort sortiment av fönsterfilm i ett flertal olika modeller, så du kan vara säker på att hitta en produkt som passar just dina behov. Vid montering dras den tunna skyddsplasten bort och filmen sätts fast med hjälp av lite vatten. Vattnet gör det dessutom möjligt för dig att justera filmen något när den väl sitter på plats. Om du inte blir nöjd med ditt första försök är det bara att dra ner fönsterfilmen igen och börja om. Eftersom filmen fastnar på fönstret tack vare statisk elektricitet behöver du inte oroa dig för eventuella limrester när filmen skall plockas ner. Denna produkt skyddar också mot direkt solljus och kan sänka inomhustemperaturen något.

Stort utbud och låga priser

Om du letar efter insynsskydd till fönster online hittar du det hos oss på bygghemma.se. Oavsett om du behöver täcka dina badrums-, sovrums- eller köksfönster har vi det du behöver. Du kan också välja att köpa till en liten monteringsskrapa som gör det lättare för dig att montera fönsterfilmen utan bubblor och liknande. Har du några frågor angående produkten hjälper vår kunniga kundtjänst dig mer än gärna.