Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Välj rätt tvättställ – 5 populära modeller

Är du på jakt efter ett tvättställ till badrummet? Vi ger dig råd inför köpet och tipsar om de fem modeller som sålde allra bäst hos oss under förra året.

Av jobi19red2022-06-08

 

Läs också: Välj rätt tvättställsblandare – 5 populära modeller 

Se alla tvättställ och handfat här

 

Vad ska jag tänka på när jag köper tvättställ?

Idag finns det ett stort utbud av tvättställ och handfat i olika former och material. Det gör att du med rätt val har möjlighet att få just den känslan du vill ha i badrummet. Samtidigt är det viktigt att tvättstället fyller sin funktion och kan tillgodose hela familjens behov. Är ni många i familjen kan det vara värt att ha två tvättställ eller ett extra brett som är gjort för två blandare. Är ditt badrum litet kan ett hörnhandfat vara den optimala lösningen. Fundera igenom om du vill att tvättstället ska placeras ovanpå eller integreras i en bänkskiva, vara fristående/vägghängt eller tillsammans med ett underskåp. Vilket alternativ du väljer avgör vilken typ av tvättställ du ska titta på.

 

Topp 5: Populära tvättställ

1. Hafa Go 450 kompakt

2. Svedbergs Vass

3. Svedbergs Skapa

4. Ifö Spira 15022

5. Hafa Circle

 

Bästsäljare! Tvättställ Hafa Go 450 kompakt

Vårt mest sålda tvättställ är Hafa Go kompakt för det badrummet. Tvättstället är av porslin i en modern design med raka kanter i kombination med mjuk sluttning till bottenventilen. Tvättstället har överfyllnadsskydd. Installeras i ett matchande tvättsställskåp i Hafa Go-serien, eller monteras på väggen.

Bredd: 450 mm

KÖP HÄR: Hafa Go 450 kompakt

 

2:a plats. Tvättställ Svedbergs Vass

Även här hittar vi ett tvättställ i modernt design med raka kanter. Kan smidigt monteras i ett tvättställsskåp utan bänkskiva, men även väggmonteras. Tvättstället är av klassisk vitt porslin med överfyllnadsskydd. Kan beställas i flera olika storlekar upp till 1200 mm.

Bredd: 600 mm

KÖP HÄR: Svedbergs Vass

 

 

3:e plats. Tvättställ Svedbergs Skapa

Tvättstället Skapa har en unik design där blandaren monteras på sidan. Mjuka runda kanter i klassiskt vitt porslin och överfyllnadsskydd. Kan monteras på väggen med konsolmontage, men passar även på en 450 mm bred kommod. Finns att beställa i flera storlekar upp till 810 mm bred. 

Bredd: 460 mm

KÖP HÄR: Svedbergs Skapa

 

 

4:e plats. Tvättställ Ifö Spira 15022 

Tvättstället Spira har en skandinavisk design med rundade kanter och avställningsyta längst bakre delen. Tvättstället är tillverkat i glasyrbehandlad porslin, vilket förenklar rengöringen och gör att det ser fräscht ut under längre tid.  Överfyllnadsskydd. Kan monteras på väggen eller direkt på en kommod.

Bredd: 570 mm

KÖP HÄR: Ifö Spira 15022

 

 

5:e plats. Tvättställ Hafa Circle

Hafa Circle är ett fristående tvättställ i unik rund form av porslin och matt vit yta. Monteras på kommod med bänkskiva och blandare installeras separat bredvid tvättstället. Finns även i färgerna brun, grå eller svart.

Diameter: 260 mm

KÖP HÄR: Hafa Circle

 

 

Läs också: 6 frågor och svar som hjälper dig att välja rätt badrumsmöbler

Populära produkter under kategorin Tvättställ & handfat

Andra som läste artikeln läste också