Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Hästtäcke

Du har sett alla 6 produkter

Ett hästtäcke är ett viktigt tillbehör för hästägare som vill skydda sin häst mot väder och vind. Det finns olika typer av hästtäcken beroende på årstid och väderförhållanden. Hos oss på Bygghemma hittar du ett brett utbud av hästtäcken i olika material, storlekar och modeller, så att du kan hitta det täcke som passar just din häst bäst.

Skyddande hästtäcke för olika årstider

Ett regntäcke är perfekt för att skydda din häst mot väta och kyla under vinter och höst. Ett sommartäcke är bra för att skydda mot insekter och solens starka strålar. Ett fleece eller ett täcke med insulering är bra att ha under vintermånaderna för att hålla din häst varm.

Våra hästtäcken är gjorda av högkvalitativa material, såsom regn- och vattentätt material, insulering, och fleece, för att garantera att din häst hålls torr och varm. Många av våra täcken har också justerbara spännen och avtagbara huvar för att anpassa det till din hästs storlek och form.

Köp ditt hästtäcke hos oss på Bygghemma och skydda din häst mot väder och smuts på ett bekvämt sätt. Vi har täcken för alla väderförhållanden och för alla hästar.