Populära varumärken

Skog & lantbruk

Det behövs alltid något för att ta hand om sin trädgård, skog eller lantbruk. Det är ett komplext och arbete det är bra att ha allt hemma när det väl är dags att arbeta. Maskiner ska fungera när man behöver dem, planteringar ska komma igång i rätt tid och det behövs arbetskläder. För den som har skog finns det alltid jobb året runt, arbetet kan aldrig stå stilla.

När du ska arbeta i skogen

Arbeta i skogen är ett hårt arbete och många gånger är det bara att ge sig ut oavsett väder. Det behövs varma arbetskläder när det är dåligt väder och svalare kläder när det är varmt. Oavsett så ska kläderna skydda mot skador. Det krävs också rätt maskiner som tål intensivt arbete året runt. Vi möter dina behov genom ett brett utbud av produkter.

Ett lantbruk står aldrig stilla

Det är noga planering som krävs när det kommer till lantbruk. Odlingar ska planeras i god tid och då gäller det att ha allt som krävs när det behövs. Det kan vara trädgårdsredskap som ska bytas ut eller lagas. Hagar och stall ska ses över för att djuren ska vara trygga. Hos oss på bygghemma.se hittar du allt du behöver för skog och lantbruk online till ett billigt pris.