Hönshus PLUS

Hönshus PLUS
Hönshus PLUS
Hönshus PLUS
Hönshus PLUS
Hönshus PLUS
Hönshus PLUS
Hönshus PLUS
Hönshus PLUS
Hönshus PLUS
Hönshus PLUS
Rek. pris 25 199 kr
23 939 kr

Delbetala från  503 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 495 kr

Beskrivning

Ett komplett exklusivt hönshus gör det enkelt att hålla höns. Hönshus i snygg sexkantig design från danska PLUS. Levereras som ett byggsats grundmålat i svart. För maximalt skydd bör träet målas ytterligare en gång. Vi rekommenderar svart färg i RAL 9005.
Plats för max sju höns.
Hönshus med "stege" upp till redet där den praktiska designen har flera fördelar. Med redet i ögonhöjd blir det enklare att samla in äggen och utfodra hönsen. Boets placering nästan en meter ovan marken gör att hönorna kan gå ned till gården där det finns gott om plats att picka eller vila och fördelen med boets placering är att det alltid finns skugga en solig sommardag. Den sexkantiga formen utan snäva hörn och dubbeldörrarna i fullhöjd gör det enkelt att hålla rent gården. Det finns möjlighet att öppna till själva redet utan att gå in i buren. Det gör det enkelt att hämta ägg, utfodra och göra rent även redet. Luckorna låses på husets utsida.

Hönshuset levereras i byggelement och träet är grundbehandlat i svart. Till taket är takpapp inkluderat. Levereras exklusive botten men inklusive bottenram. Följ montagebeskrivning.

Dokument

Egenskaper

VarumärkePLUS
Art.Nr.1501-1
FärgSvart
MaterialTrä
Höjd2700 mm
Längd2400 mm
Bredd2400 mm
EAN-nr5703393150110