Säkerhetssele Artfex Till Artfex Hundbur

Säkerhetssele Artfex Till Artfex Hundbur
Säkerhetssele Artfex Till Artfex Hundbur
Rek. pris  410 kr
389 kr
Lagervara 
Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

ARTFEX säkerhetssele är testad och godkänd av SP Statens tekniska forskningsinstitut. Testet är utfört enligt ECE-R17 som är en Europastandard för förankring av last i bil. Samtliga Artfex hundburar kan ha denna säkerhetssele då den anpassningsbar för burens respektive storlek. Fastsättningen av selen görs i bilens original surrningsöglor.
Ett unikt tillbehör som är framtaget för Artfex Hundburar. En bilbur placeras med fördel i bilens bagageutrymme, det vill säga längst bak i bilen. Om en kollision sker bakifrån blir kraften framåt enorm vilket kan resultera i att buren trycks framåt med så stor kraft att baksätets ryggstöd kan ge vika, resultatet kan då bli att passagerare riskeras att skadas av buren som räknas som last.

Om buren förvaras i bagaget med baksätets ryggstöd nedfällt kan skadorna öka ännu mera. Det kan räcka med en kraftig inbromsning för att bur med eller utan hund i tränger in i bilens passagerarutrymme med oanade krafter. För att undvika detta kan man förebygga det hela genom att buren förankras med en KROCKGODKÄND säkerhetssele.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeArtfex
Art.Nr.10020
FärgSvart
Garanti2 år
MaterialNylon
TypTillbehör
TopptestadNej
Vikt0,642 kg
EAN-nr7340133900208