Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Artfex

Artfex | Säkerhet för djur och människa

Artfex tillverkar hundburar och hundgaller av högsta kvalitet och har belönats med utmärkelsen "Bäst i test" av Teknikens Värld. Produkterna passar i 100-tals bilmodeller då varumärket har specialiserat sig på utveckling och tillverkning av universella modeller som kommer i flera olika storlekar. Produktionen sker i Sverige och målet är att leverera högsta säkerhet för djur och människa. Hos oss på Bygghemma kan du köpa säkra produkter från Artfex online.

Filtrera

180kr
7100kr
180
180
7100
7100

För hund

(15)

Hundtillbehör

(9)

Hundbur

(6)

Biltillbehör

(6)

Hundbur

(6)

Tillbehör

(4)

Hundgrind

(4)

Ramp

(1)

Endast snabbleverans

(15)

Sortera

15 Produkter

Du har sett alla 15 produkter

Populära filtreringar

Krocktestade och godkända hundburar

När du ska åka bil med din hund är det viktigt att transporten sker säkert. En bra hundbur ska uppfylla vissa krav och Artfex burar uppfyller alla krav som kan ställas ur säkerhetssynpunkt. Allt för att du ska kunna känna dig trygg under bilfärden. Artfex har tänkt på alla detaljer och du kan köpa din hundbur billigt online på bygghemma.se.

Biltillbehör för djuren - en säkerhet för alla

Hundburen är till för att skydda hunden och människorna i bilen. Den fungerar som en skyddande barriär och det är viktigt att den motstår kraften som uppstår vid en kollision. Artfex vet att föremål kan bli en dödlig fara om de kommer flygande vid en krasch. Bygghemma.se är stolta återförsäljare och vi erbjuder säkra lösningar från Artfex till billiga priser. Tveka inte att kontakta oss om du har någon fundering. Vi hjälper dig gärna med att välja ut rätt hundbur för just din bilmodell.