Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Balkonggolv

Trall balkong | Trallruta för snygg utegolv

Filtrera

69kr
5469kr
69
69
5469
5469

ibi wood

(1)

jabo

(1)

nsh

(1)

strand stainless

(7)

Trä

(1)

Teak

(7)

Komposit

(1)

Itauba

(1)

Endast snabbleverans

(7)

Sortera

10 Produkter

Du har sett alla 10 produkter

Vanliga frågor om

När passar trall till balkong?
Vilka material är bäst till trall?
Är det svårt att lägga trall på balkongen?

Populära filtreringar

För att det ska se inbjudande ut och vara skönt att gå på, kan du skaffa billig trall till balkong. Trallen är tillverkad av antingen trä, komposit eller gummi vilket gör att du har mycket att välja på. Det finns trallrutor i olika färger så att du kan välja den som passar in på din balkong bäst. Trallarna är underhållsfria och gör det enkelt att ha ett snyggt underlag på balkongen. Om du har trall gjord av trä, är det endast att tvätta av med vatten och såpa, om så behövs. I stället för att ha kall betong att vila fötterna på, kan man ha dekorativ trall i stället.

Enkelt att lägga trall på din balkong

När du väl har bestämt dig för vilket material som blir bäst på din balkong och vilket utseende och färg som ska vara på trallen, är det dags att lägga den på balkongen. Om man lägger teakplattor, som med fördel lämnas obehandlade så att de kommer att förändras med tiden, kan man anpassa storleken på dem genom att såga till dem till rätt dimension. Kompositplattorna läggs med ett enkelt klicksystem och kan också sågas till så att de täcker hela balkongen. Om man däremot vill ha mjuka gummimattor läggs dem löst eller skruvas fast. Alla tre materialen har olika fördelar så det är egentligen endast upp till dig och din preferens. När man lägger trallplattor kommer man att kunna förändra hela golvutseendet tack vare det stora utbudet av olika färger och mönster samt material.

Förändra din balkong med balkongtrall

Att köpa trall till balkong är en bra investering eftersom det är ett underhållsfritt underlag som samtidigt ger din balkong ett nytt utseende. Att gå på en trallruta oavsett om det är av gummi, trä eller komposit, gör att det blir till en angenäm upplevelse i stället för att gå på ett kallt betonggolv. Hos oss finns ett stort sortiment att välja bland.