Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Populära varumärken

Balkonginredning | Höj mysfaktorn

Hos oss på Bygghemma kan du hitta ett brett utbud av balkonginredningar till bra priser. Du kan hitta allt ifrån matchande färgskalor på möbler, balkonglådor och piffa med färgglada kuddar och dynor. En ljusslinga eller ljuslykta sätter stämningen och gott om växter skapar trivsel. Självklart ska balkongen också vara funktionell så glöm inte att titta på infravärme eller isolerande trall för golvet.

Balkonginredning - Trivsel och funktion till din balkong

Att inreda balkongen kan vara ett pågående projekt under sommarhalvåret och det finns många detaljer som man kan sysselsätta sig med. En prunkande Balkongodling eller glada färger sätter stil på balkongen men först och främst gäller det att ha funktionalitet i åtanke eftersom du vill kunna använda den så mycket som möjligt, oavsett om det är en middag för vännerna eller kunna njuta av en kopp kaffe stillhet. Kom ihåg att vädret snabbt kan slå om både under vår- och sommartid så se till att möbler och balkonginredning tål vind och regn. Du vill inte ha för många mattor och kuddar som du måste bära in och ut varje dag, så det kan vara ett tips att satsa på underlag och Balkongmöbler som är vattenbeständiga och hållbara. Dekorerar du med Balkongbelysning se till att de är väl fastsatta och inte trillar ned om det börjar blåsa. Det kan också vara bra att ha mygg- och knottbesök i åtanke och därför sätta upp myggnät eller liknande anordningar.

Balkonginredningar ger en ombonad känsla

Gör balkongen till ett extra rum med hjälp av inredning. Att ha en balkong är verkligen en trevlig företeelse under sommarhalvåret och med trivsam inredning kan du utnyttja balkongen som ett extra rum. Hos oss på Bygghemma hittar du tips på balkonginredning för alla smaker som platsar på små och stora balkonger. Ge det nya rummet bekväma möbler, dynor, färgglada lyktor och prunkande balkonglådor. Visst låter det lockande att dricka kaffe och ta en fika i en sådan miljö?

Vanliga frågor om

Vad behöver jag på balkongen?
Vilken balkonginredning ska jag välja?
Vilken säkerhet behöver jag på balkongen?
Kan jag inreda en liten balkong snyggt?