Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Läs våra reportage

  (Se alla reportage)

  Friggeboden – en svensk klassiker

  Under slutet av 1970-talet byggdes det för fullt runt om i landet. Händiga svenskar överöste stadsbyggnadskontoret med bygglovsansökningar som samlades på hög. Med handläggningstider som var alldeles för långa för de ivriga hemmabyggarna tog många saken i egna händer. Man struntade i tillståndet och byggde ändå.

  Läs hela reportaget

  Högtryckstvätten – en mångsidig hjälpreda

  En högtryckstvätt är bland de mest mångsidiga hjälpmedel som finns för skötsel av bil, hus och trädgårdsinstallationer. Med rätt tillbehör blir arbetet inte bara enklare – bilens lack håller längre och du slipper repor, villataket bevaras fint och terrassen är inte mossgrön när det är dags att ta fram solstolarna.

  Läs hela reportaget

  Få stöd och inspiration från våra guider

  (Se alla guider)

  Vad kostar det?

  Hur mycket kostar det att bygga pool?

  Läs guiden

  Inspiration

  Designern - Så lyckas du med trädgården

  Läs guiden

  Gör det själv

  Nu kan du bygga ditt Attefallshus

  Läs guiden

  Inspiration

  Marksten tar din trädgård till nya höjder

  Läs guiden

  Balkong & balkonginredning

  Bor du i lägenhet eller ett hus med balkong? Det finns inget som är så härligt som när vårsolen sticker fram och det är dags att öppna upp sitt uterum. Inred din balkong snyggt och bekvämt så kommer du att använda den mycket oftare. Handla balkonginredning online i förtid så kan du hitta både ett bredare utbud och bättre priser. Hitta matchande färgskalor på möbler, balkonglådor och piffa med färgglada kuddar och dynor. En ljusslinga eller ljuslykta sätter stämningen och gott om växter skapar trivsel. Självklart ska balkongen också vara funktionell så glöm inte att titta på infravärme eller isolerande trall för golvet.

  Skapa trivsel och funktion

  Att inreda balkongen kan vara ett pågående projekt under sommarhalvåret och det finns många detaljer som man kan sysselsätta sig med. En prunkande Balkongodling eller glada färger sätter stil på balkongen men först och främst gäller det att ha funktionalitet i åtanke och inte bara inreda med saker som man tycker är fina. Kom ihåg att vädret snabbt kan slå om både under vår- och sommartid så se till att möbler och inredning tål vind och regn. Du vill inte ha för många mattor och kuddar som du måste bära in och ut varje dag, utan det kan vara ett tips att satsa på underlag och Balkongmöbler som är vattenbeständiga och hållbara. Dekorerar du med Balkongbelysning se till att de är väl fastsatta och inte trillar ned om det börjar blåsa. Det kan också vara bra att ha mygg- och knottbesök i åtanke och sätta upp myggnät eller liknande anordningar.

  Gör balkongen till ett extra rum

  Att ha en balkong är verkligen en trevlig företeelse under sommarhalvåret och med trivsam inredning kan du utnyttja balkongen som ett extra rum. På Bygghemma.se hittar du tips på balkonginredning för alla smaker som platsar på små och stora balkonger. Skapa ett nytt rum med bekväma möbler, dynor, färgglada lyktor och prunkande balkonglådor. Visst låter det lockande att dricka kaffe i en sådan miljö?