Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Läs våra reportage

  (Se alla reportage)

  Gäststuga – så bygger du snabbt, enkelt och FLEXibelt

  Har du bestämt dig för att bygga en gäststuga men ännu inte riktigt hur, då kan JABO FLEX smarta modullösningar vara något att titta lite närmare på.

  Läs hela reportaget

  Bäst i test: Tre maxade robotgräsklippare från Husqvarna

  I Pricerunners stora test av 24 robotgräsklippare kammade Husqvarna hem tre av de finaste utmärkelserna. Här presenterar vi dem i sin guldglans.

  Läs hela reportaget

  Få stöd och inspiration från våra guider

  (Se alla guider)

  Vad kostar det?

  Bygga pool – så mycket kostar det

  Läs guiden

  Inspiration

  Designern - Så lyckas du med trädgården

  Läs guiden

  Inspiration

  Marksten tar din trädgård till nya höjder

  Läs guiden

  Inspiration

  Trädgården är möblerad natur

  Läs guiden

  Balkong & balkonginredning

  Handla balkonginredning online i förtid så kan du hitta både ett bredare utbud och bättre priser. Hitta matchande färgskalor på möbler, balkonglådor och piffa med färgglada kuddar och dynor. En ljusslinga eller ljuslykta sätter stämningen och gott om växter skapar trivsel. Självklart ska balkongen också vara funktionell så glöm inte att titta på infravärme eller isolerande trall för golvet.

  Skapa trivsel och funktion

  Att inreda balkongen kan vara ett pågående projekt under sommarhalvåret och det finns många detaljer som man kan sysselsätta sig med. En prunkande Balkongodling eller glada färger sätter stil på balkongen men först och främst gäller det att ha funktionalitet i åtanke och inte bara inreda med saker som man tycker är fina. Kom ihåg att vädret snabbt kan slå om både under vår- och sommartid så se till att möbler och inredning tål vind och regn. Du vill inte ha för många mattor och kuddar som du måste bära in och ut varje dag, utan det kan vara ett tips att satsa på underlag och Balkongmöbler som är vattenbeständiga och hållbara. Dekorerar du med Balkongbelysning se till att de är väl fastsatta och inte trillar ned om det börjar blåsa. Det kan också vara bra att ha mygg- och knottbesök i åtanke och sätta upp myggnät eller liknande anordningar.

  Gör balkongen till ett extra rum

  Att ha en balkong är verkligen en trevlig företeelse under sommarhalvåret och med trivsam inredning kan du utnyttja balkongen som ett extra rum. På Bygghemma.se hittar du tips på balkonginredning för alla smaker som platsar på små och stora balkonger. Skapa ett nytt rum med bekväma möbler, dynor, färgglada lyktor och prunkande balkonglådor. Visst låter det lockande att dricka kaffe i en sådan miljö?