Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, mån-fre 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Balkongodling

  Pris
  379 kr
  379 kr
  2 335 kr
  2 335 kr
  Varumärke
  Leveranstid

  Balkonglådor

  Lådor är perfekta för härliga planteringar av blommor, kryddor eller grönsaker på din egen altan eller balkong. Hos oss hittar du billiga balkonglådor i flera olika former och färger. Med hjälp av en odlingsbänk kan även du utan trädgård njuta av fräscha örter och kryddor. Placera den på balkongen och du har en alldeles egen örtträdgård nära till hands. Du behöver aldrig mer springa till affären för att köpa oregano och du kan vara säker på ett de produkter du får i dig är obesprutade. Med hjälp av färgglada blommor och stilrena blomlådor kan du förvandla vilken plats som helst till din egen oas.

  Läs mer...
  Visar 5 av 5 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  1 995 kr
  2 495 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  549 kr
  582 kr
  Levereras inom 4-7 vardagar
  Gå till produkt
  379 kr
  385 kr
  Levereras inom 4-7 vardagar
  Gå till produkt
  1 615 kr
  1 795 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  2 335 kr
  2 595 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Flera sätt att använda balkonglådor

  Balkonglådor lämpar sig självklart väl för placering på insidan av din balkong, men passar också utmärkt på husfasaden, under dina fönster. Blomlådor på altan och trädäck kan förvandla den mest alldagliga plats till en prunkande trädgård. Varierar du höjden på dina planteringar kommer detta ge ett snyggt intryck. Blomlådor på ben är utmärkt för just denna typ av design men är också lämpliga ur ergonomisk synpunkt då blomsterskötseln blir enklare att genomföra. Hos oss hittar du ett flertal olika balkonglådor, alla behandlade för att stå emot såväl väder som vind. Kanske kan du placera en blomlåda mot fasaden och sätta upp en stilren spaljé bakom. På så vis skapar du en möjlighet för dina växter att klättra uppåt, samtidigt som du slipper fukt i marken intill husväggen. Om blommor inte lockar kan du istället satsa på en odlingsbänk och njut av ekologiska grönsaker i sommar.

  Smycka din trädgård

  Hos oss på bygghemma.se hittar du ett stort sortiment av balkonglådor online. Tiden går fort och redan nu är det dags att börja tänka på vad du önskar så. Balkonglådor gör ditt jobb så mycket enklare och den diskreta designen gör att lådan passar in i var mans hem. Snygga till din balkong och njut av ditt morgonkaffe bland färgglada blommor och väldoftande kryddor.