Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Balkongodling

Balkonglåda | Inred balkongen med växter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Lådor är perfekta för härliga planteringar av blommor, kryddor eller grönsaker på din egen altan eller balkong. Hos oss hittar du billiga balkonglådor i flera olika former och färger. Med hjälp av en odlingsbänk kan även du utan trädgård njuta av fräscha örter och kryddor. Placera den på balkongen och du har en alldeles egen örtträdgård nära till hands. Du behöver aldrig mer springa till affären för att köpa oregano och du kan vara säker på ett de produkter du får i dig är obesprutade. Med hjälp av färgglada blommor och stilrena blomlådor kan du förvandla vilken plats som helst till din egen oas.

Flera sätt att använda balkonglådor

Balkonglådor lämpar sig självklart väl för placering på insidan av din balkong, men passar också utmärkt på husfasaden, under dina fönster. Blomlådor på altan och trädäck kan förvandla den mest alldagliga plats till en prunkande trädgård. Varierar du höjden på dina planteringar kommer detta ge ett snyggt intryck. Blomlådor på ben är utmärkt för just denna typ av design men är också lämpliga ur ergonomisk synpunkt då blomsterskötseln blir enklare att genomföra. Hos oss hittar du ett flertal olika balkonglådor, alla behandlade för att stå emot såväl väder som vind. Kanske kan du placera en blomlåda mot fasaden och sätta upp en stilren spaljé bakom. På så vis skapar du en möjlighet för dina växter att klättra uppåt, samtidigt som du slipper fukt i marken intill husväggen. Om blommor inte lockar kan du istället satsa på en odlingsbänk och njut av ekologiska grönsaker i sommar.

Smycka din trädgård

Hos oss på bygghemma.se hittar du ett stort sortiment av balkonglådor online. Tiden går fort och redan nu är det dags att börja tänka på vad du önskar så. Balkonglådor gör ditt jobb så mycket enklare och den diskreta designen gör att lådan passar in i var mans hem. Snygga till din balkong och njut av ditt morgonkaffe bland färgglada blommor och väldoftande kryddor.