Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Bevattningskontroll Gardena Select Universal

  20%
  tom 30/9
  Kampanj
  Rek. pris  579 kr
  Du sparar  116 kr
  463 kr
  Lagervara 
  Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
  Utlämningsställe -
   
  Fri frakt!

  Beskrivning

  Med hjälp av Gardenas bevattningskontroll är bevattningen flexibel och individuellt planerad. Upp till tre olika och oberoende scheman kan skapas.
  Styrningen är batteridriven, är ansluten direkt till kranen och kan lätt manövreras med hjälp av en vrid- och tryckbrytare för val av data och för bekräftelse. En lättläst LCD-skärm visar en överblick över alla inställningar. Den väderskyddade styrenheten kan tas bort. Bevattningskontroll Select kan användas i kombination med Gardenas fuktighetssensor.

  Tidsbesparande bevattning
  Med Water Control kan du lita på att din trädgård vattnas som den ska – även när du inte är hemma. Du får mer fritid, en frodigt grön gräsmatta och vackra, friska växter. Med automatisk bevattning i gryningen eller på kvällen minimeras vattenavdunstningen. Det sparar pengar och ger riktad och optimerad bevattning.

  Enkel användning
  Water Control kan enkelt justeras med ett roterande reglage som gör att du kan välja data och bekräfta med ett tryck. En lättläst LCD-skärm visar en överblick över alla inställningar. Den vattensäkra styrenheten kan tas bort för att ange inställningarna. Tack vare ett valfritt knapplås kan oavsiktlig justering av inställningarna förhindras.

  Tre scheman
  Tre olika och oberoende scheman kan skapas för bevattningssystemet. Bevattningens start, tidslängd och veckodagar kan justeras. Mycket flexibla planer kan ställas in efter din personliga smak. Växtkännare använder sådana för förbevattning som förbereder jorden och rötterna för huvudbevattningen senare. Det förbättrar vattenupptagningen och tillväxten.

  Funktionen Vattna nu
  Om bevattningen måste startas direkt kan den aktiveras manuellt utan att du behöver ta bort enheten från kranen eller ändra inställningarna.

  Säker stoppteknik
  Water Control fungerar alltid tillförlitligt med den säkra stopptekniken. Om batterinivån är för låg för att styra bevattningen kommer processen inte att startas. Batterinivåvisaren på displayen anger när batteriet behöver bytas.

  Vattensnål drift
  När en jordfuktighetsgivare från Gardena ansluts aktiveras den automatiska bevattningen bara när jorden är torr. Det ger bättre vattenförsörjning för växterna samt vattensnål bevattning.

  Egenskaper

  VarumärkeGardena
  Art.Nr.9679276-01
  TypBevattningskontroll
  Spänning9 V
  Max Tryck12 bar
  SensorJa
  EAN-nr4078500045674