Bevattningssystem

Filtrera

33 kr

3 299 kr

33
33
3299
3299

Visa endast kampanjartiklar

(7)

fiskars

(1)

gardena

(89)

sunwind

(1)

Koppling

(26)

Paket

(1)

Sprinkler

(8)

Bevattningskontroll

(3)

Startpaket

(5)

Ventildosa

(4)

Droppslang

(7)

Ventil

(4)

Anslutning

(2)

Automatbevattning

(4)

Tryckutjämnare

(2)

Adapter

(2)

Paket-automatbevattning

(1)

Vattenfördelare

(1)

Rörhållare

(2)

Påbyggnadspaket

(2)

Droppspridare

(1)

Förlängningsrör

(1)

Bevattningstimer

(1)

Gödningsmunstycke

(1)

Sensor

(1)

Regulator

(1)

Kontrollpanel

(1)

Styrenhet

(1)

Programmeringsenhet

(1)

Väggfäste

(1)

Startset

(1)

Tätning

(1)

Fixeringspigg

(1)

Anslutningsklämma

(1)

Hörnväggfäste

(1)

Tryckvattenpump

(1)

Endast snabbleverans

(87)

Sortera

91 Produkter

Du har sett 36 av 91 produkter
1 av 3

Med ett bra bevattningssystem kan du ta ditt odlingsintresse till nya nivåer. Dina växter kommer att få så mycket vatten de behöver utan att du själv behöver anstränga dig särskilt mycket för att tillgodose deras behov. Idag är det enklare än någonsin att skräddarsy bevattningssystem utifrån särskilda ändamål. Vi har ett brett sortiment inom denna kategori och kan hjälpa dig att sätta ihop ett system som passar utifrån dina förutsättningar och just din trädgård. En bevattningsanläggning kan vara vara alltifrån ett fåtal strategiskt placerade vattenposter så att du inte behöver gå lika långt med vattenkannan till ett helautomatiskt och elektroniskt övervakat system.

Hur använder man ett bevattningssystem?

Hur vill du att ditt bevattningssystem ska fungera? Söker du en lösning för hur du ska ta hand om krukväxter inomhus i samband med en resa? Då har vi på Bygghemma.se rätt produkter för dig. Behöver du en anläggning som bevattnar tomten utan att du behöver lyfta ett finger och som automatiskt läser av fuktigheten i jorden och därmed behovet av bevattning? Vi kan även erbjuda avancerade system som gör det betydligt enklare att hålla trädgården i bästa möjliga skick. Detta till ett lägre pris än vad många tror är möjligt eftersom teknologin gått framåt samtidigt som kostnaderna sjunkit för utrustning som bara proffsodlare hade råd att använda för några år sedan.

Slipp oroa dig

Att ta hand om en trädgård är inspirerande och ofta roligt. Genom att köpa bevattningssystem får du dock mer tid över till andra moment än att bära vatten fram och tillbaka. Du slipper också den oro som ofta drabbar trädgårdsintresserade i samband med att det varit torrt väder en period. Du sparar helt enkelt tid samtidigt som dina växter och din gräsmatta kommer att få bättre förutsättningar.