Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Dränkbar pump

Dränkbar pump

Filtrera

235kr
6057kr
235
235
6057
6057

Visa endast kampanjartiklar

(6)

Visa enbart nyheter

(4)

al-ko

(18)

bosch power tools

(3)

byggström

(3)

einhell

(8)

flygt

(4)

gardena

(12)

Endast snabbleverans

(18)

Sortera

48 Produkter

Länspump Flygt SXM 2/A GW

Länspump Flygt SXM 2/A GW

2 758 kr

Kampanj

tom 31/5

Länspump Flygt SXM 2

Länspump Flygt SXM 2

2 758 kr

Kampanj

tom 31/5

Länspump Flygt SXM 3

Länspump Flygt SXM 3

6 057 kr

Kampanj

tom 31/5

Länspump Flygt SXM 3/A GW

Länspump Flygt SXM 3/A GW

6 057 kr

Kampanj

tom 31/5

Du har sett 36 av 48 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Vad kan en dränkbar pump användas till?
Vilken dränkpump ska jag välja?
Varför behövs en dränkbar pump?
Hur fungerar en dränkbar pump?

Billig dränkbar pump kan du hitta hos bygghemma.se. De här produkterna passar perfekt för dränering, vattenavtappning och urpumpning av vattenfyllda utrymmen. Skillnaden mellan en sänkbar/dränkbar och vanliga, traditionella pumpar är att de här går att sänkas ner i vattnet. Motorn är tätad vilket hindrar vätska från att sippra in och därmed förstöra tekniken. Dessutom har de mindre problem med luft i sugledningen, kan pumpa ut vatten från betydligt större djup och kombinerar i och med detta fördelarna med smutsvattenpumpar och fördelarna med ytsugande renvattenpumpar. Vanliga användningsområden är när man vill tömma större utrymmen på vatten, som till exempel, källare, pooler och dammar.

Dränkbar pump underlättar urpumpning och dränering

Då vattenfyllda utrymmen behöver tömmas måste man använda sig av en dränkpump. Det finns idag hur många olika pumpar som helst på marknaden, och det kan vara svårt att veta exakt vilken som passar bäst till just ditt ändamål. Fördelen med att välja en dränkbar pump är att den har flera olika användningsområden, som till exempel för vattning men kan även suga ut vatten. Denna är nämligen oftast formad som en centrifugalpump och har en lufttät motor som är kopplad till pumpkroppen. Det här innebär att man kan sänka ner pumpen i vatten utan att den skadas eller utsätter andra för fara genom att sprida farlig elektrisk ström i vattnet.

Multifunktionella och dränkbara pumpar till bästa pris

Dränkbar vattenpump hittar du här hos oss på Bygghemma.se. Vårt byggvaruhus samlar alla produkter som du behöver för att ta hand om ditt hus. Det är enkelt att lägga en order online och det går att välja mellan flera olika leveranssätt. Om du vill ha kvalitet men samtidigt inte behöva betala för mycket är shoppning på nätet för dig.