Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Väggslangbox Gardena Batteridriven PowerRoll XL 35 m inkl. Batteri & Laddare

Väggslangbox Gardena
Batteridriven PowerRoll XL 35 m inkl. Batteri & Laddare

Nyhet

fr.4 899 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Den innovativa Gardena Batteridriven Väggslangbox PowerRoll XL rullar automatisk upp slangen och ger en bekväm bevattning av stora trädgårdar.
Varumärke

Beskrivning

Den innovativa Gardena Batteridriven Väggslangbox PowerRoll XL rullar automatisk upp slangen och ger en bekväm bevattning av stora trädgårdar.
Automatisk upprullning med ett knapptryck
Väggslangboxen PowerRoll XL erbjuder bekväm, batteridriven upprullning av den 35 m långa trädgårdsslangen med ett knapptryck på fjärrkontrollen på slangänden. Den integrerade slangföringen ser till att slangen rullas upp på ett smidigt och jämnt sätt utan att trassla in sig. Tack vare funktionen RollControl+ rullas slangen in på ett smidigt och kontrollerat sätt. Upprullningshastigheten minskas de sista två meterna för att undvika skador.

Enkel hantering – även i stora trädgårdar
Den bekväma utrullningen av trädgårdsslangen görs helt utan ansträngning. Förvaringsboxen monteras på ett väggfäste och går att svänga 180° åt varje håll för flexibel bevattning av alla områden i trädgården och för att undvika att slangen trasslar in sig. Väggfästet kan också användas som praktiskt förvaringsutrymme för sprutor, munstycken eller andra bevattningstillbehör.

Mer än bara ett batteri
Batterisystemet POWER FOR ALL ALLIANCE är en av de största marknadsöverskridande batterisystemen med ledande tillverkare inom hem- och trädgård. Batterierna kan användas i flera olika produkter vilket innebär att du inte behöver köpa ett batteri till varje enskild produkt- vilket skonar både plånboken och miljön.

Batteridriven upprullning
Det medföljande 18V POWER FOR ALL-2,5-Ah-batteriet sätts in i väggslangboxen och möjliggör automatisk upprullning med ett knapptryck. Dra antingen lätt i slangänden för att utlösa upprullningsmekanismen eller tryck på upprullningsknappen på boxhöljet för att rulla upp slangen.

Pålitlig produktkvalitet
Skyddshöljet skyddar batteriet mot regn och stänkvatten. Om batteriet tas ut kan den UV-, frostbeständiga- och stöldskyddade slangboxen förvaras utomhus hela året. Gardena ger en garanti på 5 år på denna kvalitetsprodukt, via Gardena.se/registrering.

Egenskaper

VarumärkeGardena
Art.Nr.970636001G
UtförandeVägghängd
MaterialPlast
SerieGardena Power For All
TypBatteridriven Slangbox
Spänning18 V
Höjd57.7 cm
Längd66.2 cm
Längd Slang35 m
Vikt14.47 kg
Bredd26.2 cm
FärgGrå/Turkos, Grå/Vit